Blijven groeien met ELBA

Mijn avontuur bij ELBA begon een kleine twee jaar geleden. Ik werkte nog in de thuiszorg, was bezig met een studie dementiezorg en had net mijn profiel op LinkedIn aangepast. ELBA zag dat en belde me. Ze hadden een aantal leuke vacatures, die aansluiten bij mijn opleiding en ervaringen. Of ik eens wilde praten.

In dat gesprek kon ik mijn toekomstplannen aangeven en mijn wensen voor een nieuwe baan. Er werd goed naar mij geluisterd en korte tijd later kwam al een vacature op een PG-afdeling in beeld. Daar kon ik meteen beginnen. ELBA begeleidde me prima, met regelmatig een belletje of mailtje. Liep ik ergens tegenaan, dan kon ik meteen mijn vragen kwijt.

Na een half jaar had ik de opleiding dementiezorg afgerond en wilde ik verder leren en groeien. De keuze viel op verpleegkundige niveau 4. Na een goed gesprek mocht ik deze opleiding via ELBA starten. Samen met Jeske zijn we het gesprek aangegaan met mijn opdrachtgever, zodat werk en studie mooi samenvielen. Ik hield zelf de regie en kreeg een werkbegeleider van de organisatie en van ELBA.

Beiden hebben me enorm geholpen met opdrachten en vragen. We zijn nu een jaar later en binnenkort mag ik afstuderen. Uniek is het zeker, dat ik nog steeds bij dezelfde organisatie werk. Die bevalt dus uitstekend. Samen met ELBA zal ik weer verder kijken hoe ik met kan blijven ontwikkelen als verpleegkundige.

Iedereen in de zorg die twijfelt over werk, toekomst en ambities, raad ik zeker aan met ELBA in gesprek te gaan. Zij luisteren, geven je de ruimte en de mogelijkheid om te bekijken wat je echt wilt. Het contact is erg fijn, ik kan bij alle collega’s terecht als ik vragen heb. Ik waardeer de inzet van Elke en haar team enorm. Ze gunnen iedereen de beste baan en de kans om te blijven groeien.

 

Gerelateerde items

Afscheidsborrel Covid19-cohortafdeling


Lees meer

Ons hart gaat uit naar alle zorgverleners vandaag!


Lees meer

Corona-afdeling binnen een week? 100% ELBA!


Lees meer

Durf je droom na te jagen


Lees meer