Daan Dedert: recruiter met een luisterend oor

Iedereen heeft een verhaal, dat verdient te worden gehoord. Het is een van de vele ervaringen die Daan Dedert heeft opgedaan in de ambulante zorg. Hij begeleidde jongeren, onder meer in een woongroep, met verschillende diagnoses, zoals autisme en borderline. Eerder heeft de Roosendaler gewerkt bij een uitzendbureau, dus hij heeft de perfecte fit om  als recruiter in het team van ELBA te starten. 

“Een luisterend oor heb ik van nature. In de zorg heb ik ervaren hoe waardevol dat is. Het geeft mensen voldoening om hun verhaal kwijt te kunnen. En dat leert je om hen de juiste zorg te bieden. Een mooiere taak kan ik niet bedenken. Als recruitment vind ik het óók heel belangrijk om het verhaal achter de mens te horen. Samen vinden we de droombaan.” 

Vanuit het nieuwe, prachtige kantoor van ELBA vormt Daan, samen met Amanda de schakel tussen zorgtoppers en zorginstellingen. “Wij verbinden. Dat betekent niet zo zeer CV’s checken, want de rollen zijn vaak omgedraaid: Wij benaderen zorgprofessionals actief. Dat vraagt creativiteit en daar ligt mijn kracht. Ik denk outside of the box, werk veel met social media. Ik neem alternatieve wegen om ons doel te bereiken. Het komt erop neer dat ik mensen graag help, of dat nu als zorgmedewerker is of als recruiter. Bij ELBA ben ik het een beetje allebei!” 

Kan ik je helpen met een nieuwe baan of heb je een andere vraag voor mij?
Mail me via daan@elbazorg.nl.

 

Gerelateerde items

Online hoofdkwartier aangepast

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website. Door slimme aanpassingen hebben wij het zoeken naar vacatures nog…


Lees meer

Sterker dan ooit het nieuwe jaar in!

Nu 2021 alweer op gang komt, kijken wij nog één keer achterom. Want we weten allemaal dat hét…


Lees meer

Happy Holidays!

Maak er mooie feestdagen van; we wensen je een gezond en gelukkig 2021!


Lees meer

Aan de andere kant van de tafel…

Ruim een maand werkt José Aarts als recruiter bij ELBA. Ze maakte de overstap van de wijkverpleegkunde naar…


Lees meer