Spring naar content

Dáárom investeert ELBA in scholing

Kwaliteit is niet zomaar een woord bij ELBA. Alle zorgprofessionals die wij bemiddelen, zijn een kei in hun vak. Scholing speelt daarin een belangrijke rol. Daarom investeren wij heel bewust in opleiding én controleren we streng op certificaten. Of iemand nu in dienst is bij ons, bij onze opdrachtgever, of zelfstandig werkt, ELBA houdt de vinger aan de pols. In de markt zien wij dat dit lang niet overal gebruikelijk is. De verplichte tweejaarlijkse scholing ‘Bevoegd- en bekwaamheden’ wordt in alle hectiek nogal eens uitgesteld. Gevaarlijk voor de inlener, want die kan aansprakelijk worden gesteld als iets misgaat.

Zeker zzp’ers (die er zelf verantwoordelijk voor zijn), ontspringen regelmatig de dans. Daarom checken wij alle documenten (waaronder ook de VOG, verklaring omtrent gedrag, en verzekeringen) voorafgaand aan de tewerkstelling. Zo houdt ELBA de regie in de kwaliteit en bevoegdheden van haar mensen. Door de scholing ‘Bevoegd- en bekwaamheden’ blijft een professional op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Niet alleen de kandidaten die wij in dienst hebben, maar ook alle kantoormedewerkers (die HBO-verpleegkundige zijn) halen dit landelijk erkent certificaat. Zo blijven zij ook up-to-date; dat praat een stuk makkelijker. Ook van de zelfstandigen verwachten wij uiteraard dat ze de verplichte training volgen, al dan niet door ons begeleid. Ook hier houdt ELBA vinger aan de pols en blijven dit monitoren.

Verzorgende IG/MMZ en Verpleegkunde MBO/HBO

ELBA investeert graag in opleiding, omdat we geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen die wij regelmatig aanbieden, zijn Verzorgende IG/MMZ en Verpleegkundige MBO/HBO. Hoe gaan we te werk: De kandidaat schrijft zich in bij de opleidingsinstantie, die past bij zijn of haar leerstijl. Wij zoeken mee naar een geschikte stageplaats in ons netwerk (bijvoorbeeld voor een jaar). Onze HBO-verpleegkundigen begeleiden mede de stage, de opdrachten en ook de praktijktoetsing kan onder onze supervisie worden beoordeeld. We begeleiden de kandidaat door het gehele traject, van A tot Z. Zo maken wij kwaliteit tastbaar voor iedereen.

 

Gerelateerde items

De Flexibele Inzet van ZZP Professionals in de Zomerpiek: Een Win-Win Situatie

De zomer is een tijd van zon, vakantie en ontspanning. Maar voor veel organisaties is het ook een…


Lees meer

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud…


Lees meer