Dáárom investeert ELBA in scholing

Kwaliteit is niet zomaar een woord bij ELBA. Alle zorgprofessionals die wij bemiddelen, zijn een kei in hun vak. Scholing speelt daarin een belangrijke rol. Daarom investeren wij heel bewust in opleiding én controleren we streng op certificaten. Of iemand nu in dienst is bij ons, bij onze opdrachtgever, of zelfstandig werkt, ELBA houdt de vinger aan de pols. In de markt zien wij dat dit lang niet overal gebruikelijk is. De verplichte tweejaarlijkse scholing ‘Bevoegd- en bekwaamheden’ wordt in alle hectiek nogal eens uitgesteld. Gevaarlijk voor de inlener, want die kan aansprakelijk worden gesteld als iets misgaat.

Zeker zzp’ers (die er zelf verantwoordelijk voor zijn), ontspringen regelmatig de dans. Daarom checken wij alle documenten (waaronder ook de VOG, verklaring omtrent gedrag, en verzekeringen) voorafgaand aan de tewerkstelling. Zo houdt ELBA de regie in de kwaliteit en bevoegdheden van haar mensen. Door de scholing ‘Bevoegd- en bekwaamheden’ blijft een professional op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Niet alleen de kandidaten die wij in dienst hebben, maar ook alle kantoormedewerkers (die HBO-verpleegkundige zijn) halen dit landelijk erkent certificaat. Zo blijven zij ook up-to-date; dat praat een stuk makkelijker. Ook van de zelfstandigen verwachten wij uiteraard dat ze de verplichte training volgen, al dan niet door ons begeleid. Ook hier houdt ELBA vinger aan de pols en blijven dit monitoren.

Verzorgende IG/MMZ en Verpleegkunde MBO/HBO

ELBA investeert graag in opleiding, omdat we geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen die wij regelmatig aanbieden, zijn Verzorgende IG/MMZ en Verpleegkundige MBO/HBO. Hoe gaan we te werk: De kandidaat schrijft zich in bij de opleidingsinstantie, die past bij zijn of haar leerstijl. Wij zoeken mee naar een geschikte stageplaats in ons netwerk (bijvoorbeeld voor een jaar). Onze HBO-verpleegkundigen begeleiden mede de stage, de opdrachten en ook de praktijktoetsing kan onder onze supervisie worden beoordeeld. We begeleiden de kandidaat door het gehele traject, van A tot Z. Zo maken wij kwaliteit tastbaar voor iedereen.

 

Gerelateerde items

STOC, maakt zorg sterker

STOC, maakt zorg sterker Kwaliteit is niet zomaar een woord bij ELBA. Alle zorgprofessionals die wij bemiddelen, zijn…


Lees meer

Welkom terug Jeske

Welkom terug! Yes! Vanaf vandaag is onze collega Jeske Kessels weer terug van haar verlof. Na een heerlijke…


Lees meer

Welkom Julius!

  Mijn naam is Julius Snijders, ik ben 20 jaar oud en deze week gestart met mijn stage…


Lees meer

Sietse

  Nu de laatste week nadert kijk ik  terug op een hele leuke en leerzame periode bij ELBA….


Lees meer