ELBA strikt ervaren verpleegkundige als recruiter

Als wijkverpleegkundige heeft José Aarts meerdere zorgorganisaties en teams begeleid naar een hogere kwaliteit van werken. Een actueel thema in de zorg, dat José veel contact met clienten heeft opgeleverd, veel verschillende collega’s en een breed netwerk bij gemeentes, zorglocaties, wijkverpleging, mantelzorgers en artsen. Dat deed ze de laatste 2 jaar via ELBA, nu gaat ze die ervaring gebruiken als recruiter bij ELBA.

José: “Het is een nieuw vak voor mij, maar het vakgebied ken ik maar al te goed. Dat maakt deze overstap en mooie uitdaging. ELBA ken ik als een groep ambitieuze mensen, die openheid en eerlijkheid uitstralen. De bewaking van kwaliteit is enorm belangrijk, juist door de huidige tekorten. Wij dragen daaraan bij door zorgvuldige werving & selectie van bevoegde en bekwame professionals.”

Van de zorgpraktijk naar arbeidsbemiddeling is best een stap, die José weloverwogen heeft gezet. “Toen ik werd gevraagd voor deze functie was ik vereerd. Ik was wel klaar voor iets nieuws. De mensen van ELBA kennen mij goed; we hebben alle vertrouwen in de samenwerking. Eerst wil ik de skills ontwikkelen, veel leren. Of ik de praktijk zal gaan missen? Vast wel, op momenten. Maar ik blijf betrokken. En het motiveren van zorgmedewerkers, dat doe ik al jaren.”

Gerelateerde items

Leuke stageplaats beschikbaar !

  ! WAUW ! Voor ons leuke team in Alphen zijn we opzoek naar een gedreven, enthousiaste en…


Lees meer

Van zoekend naar een nieuwe uitdaging en werkgeluk naar het vinden hiervan als recruiter bij ELBA !

Even terug in de tijd 2009, daar sta je dan met je verse diploma verpleegkunde op zak, nu…


Lees meer

Online hoofdkwartier aangepast

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website. Door slimme aanpassingen hebben wij het zoeken naar vacatures nog…


Lees meer

Sterker dan ooit het nieuwe jaar in!

Nu 2021 alweer op gang komt, kijken wij nog één keer achterom. Want we weten allemaal dat hét…


Lees meer