Spring naar content

ELBA strikt ervaren verpleegkundige als recruiter

Als wijkverpleegkundige heeft José Aarts meerdere zorgorganisaties en teams begeleid naar een hogere kwaliteit van werken. Een actueel thema in de zorg, dat José veel contact met clienten heeft opgeleverd, veel verschillende collega’s en een breed netwerk bij gemeentes, zorglocaties, wijkverpleging, mantelzorgers en artsen. Dat deed ze de laatste 2 jaar via ELBA, nu gaat ze die ervaring gebruiken als recruiter bij ELBA.

José: “Het is een nieuw vak voor mij, maar het vakgebied ken ik maar al te goed. Dat maakt deze overstap en mooie uitdaging. ELBA ken ik als een groep ambitieuze mensen, die openheid en eerlijkheid uitstralen. De bewaking van kwaliteit is enorm belangrijk, juist door de huidige tekorten. Wij dragen daaraan bij door zorgvuldige werving & selectie van bevoegde en bekwame professionals.”

Van de zorgpraktijk naar arbeidsbemiddeling is best een stap, die José weloverwogen heeft gezet. “Toen ik werd gevraagd voor deze functie was ik vereerd. Ik was wel klaar voor iets nieuws. De mensen van ELBA kennen mij goed; we hebben alle vertrouwen in de samenwerking. Eerst wil ik de skills ontwikkelen, veel leren. Of ik de praktijk zal gaan missen? Vast wel, op momenten. Maar ik blijf betrokken. En het motiveren van zorgmedewerkers, dat doe ik al jaren.”

Gerelateerde items

De Flexibele Inzet van ZZP Professionals in de Zomerpiek: Een Win-Win Situatie

De zomer is een tijd van zon, vakantie en ontspanning. Maar voor veel organisaties is het ook een…


Lees meer

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud…


Lees meer