ELBA strikt ervaren verpleegkundige als recruiter

Als wijkverpleegkundige heeft José Aarts meerdere zorgorganisaties en teams begeleid naar een hogere kwaliteit van werken. Een actueel thema in de zorg, dat José veel contact met clienten heeft opgeleverd, veel verschillende collega’s en een breed netwerk bij gemeentes, zorglocaties, wijkverpleging, mantelzorgers en artsen. Dat deed ze de laatste 2 jaar via ELBA, nu gaat ze die ervaring gebruiken als recruiter bij ELBA.

José: “Het is een nieuw vak voor mij, maar het vakgebied ken ik maar al te goed. Dat maakt deze overstap en mooie uitdaging. ELBA ken ik als een groep ambitieuze mensen, die openheid en eerlijkheid uitstralen. De bewaking van kwaliteit is enorm belangrijk, juist door de huidige tekorten. Wij dragen daaraan bij door zorgvuldige werving & selectie van bevoegde en bekwame professionals.”

Van de zorgpraktijk naar arbeidsbemiddeling is best een stap, die José weloverwogen heeft gezet. “Toen ik werd gevraagd voor deze functie was ik vereerd. Ik was wel klaar voor iets nieuws. De mensen van ELBA kennen mij goed; we hebben alle vertrouwen in de samenwerking. Eerst wil ik de skills ontwikkelen, veel leren. Of ik de praktijk zal gaan missen? Vast wel, op momenten. Maar ik blijf betrokken. En het motiveren van zorgmedewerkers, dat doe ik al jaren.”

Gerelateerde items

STOC, maakt zorg sterker

STOC, maakt zorg sterker Kwaliteit is niet zomaar een woord bij ELBA. Alle zorgprofessionals die wij bemiddelen, zijn…


Lees meer

Welkom terug Jeske

Welkom terug! Yes! Vanaf vandaag is onze collega Jeske Kessels weer terug van haar verlof. Na een heerlijke…


Lees meer

Welkom Julius!

  Mijn naam is Julius Snijders, ik ben 20 jaar oud en deze week gestart met mijn stage…


Lees meer

Sietse

  Nu de laatste week nadert kijk ik  terug op een hele leuke en leerzame periode bij ELBA….


Lees meer