Spring naar content

Interview met Annemieke Vos – Verpleegkundige

Annemieke Vos is een Verpleegkundige niveau 4 uit Loosbroek en is in dienst bij ELBAZORG.
Ze vertelt graag door middel van dit interview over haar ervaring met ELBAZORG:

Sietse; Hoe ben je bij ELBAZORG uitgekomen?

Annemieke; Via Linkedin plaatste ik dat ik op zoek was naar werk en hierop reageerde Kimberley. Ik heb toen samen met Kimberley een gesprek gehad op kantoor bij ELBAZORG en dat voelde goed en leuk. Sindsdien ben ik aan het werk bij ELBAZORG!

Sietse; Hoelang wordt je al bemiddeld door ELBAZORG?

Annemieke; Sinds Februari dus iets korter als een jaar, maar ik zit nog steeds helemaal op mijn plek.

Sietse; Hoe ervaar je je huidige opdracht?

Annemieke; Op dit moment nog goed, maar ik ben wel toe aan een nieuwe uitdaging. Maar daar heb ik het al met Elke over gehad en die is hier mee aan de slag. Ik weet dat ik meer kan betekenen voor een organisatie en dat wil ik graag ook doen.

Sietse; Wat vindt je van het team van ELBAZORG?

Annemieke; Kimberley en Elke vind ik super in communicatie, want er is fijn contact. Ze hebben een luisterend oor en ze weten precies wat er speelt. En Marlies is heel goed in alles strak en geregeld te houden. Daar is zij de beste in!

Sietse; Wat vindt je goed aan ELBAZORG?

Annemieke; Het persoonlijke contact en de aandacht die ze geven aan de zorgprofessionals, zoals een cadeautje op je verjaardag. Dat maakt echt een verschil en doet ook wat met je.

 

Sietse; Wat vindt je dat er te verbeteren valt aan ELBAZORG?

Annemieke; Het invoeren van uren dat vind ik niet fijn, daar zit wat mij betreft wel verbetering in. Op dit moment is het ook wel goed, alleen ik zou het fijner vinden als je wat minder moet rekenen.

Sietse; Hoelang zou je nog bemiddeld willen blijven door ELBAZORG?

Annemieke; Ik zit zeker goed op mijn plek, want het is een fijne werkgever. Er is ook zoveel in de zorg wat ik nog niet gezien heb en ik weet dat ELBAZORG daar de juiste werkgever in is om mij die kansen te bieden zodat ik ze kan benutten.

Sietse; Hoe ervaar je de huidige opdrachtgever waar je nu zit?

Annemieke; Het is een hele leuke zorginstelling, maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. En vooral omdat ik iets uitdagender wil waar ik ook andere zorgprofessionals wat kan leren.

Sietse; Raad je ELBAZORG andere zorgprofessionals aan?

Annemieke; Jazeker! Als je weet wat je wilt, of als je zoekende bent, dan heb je aan ELBAZORG echt een heel fijn bureau. Toen ik bij ELBAZORG startte ging er een wereld voor mij open met het stukje menselijkheid wat erbij komt kijken. Het is fijn dat iemand het voor je regelt en waar je met vragen of problemen terecht kan en dat hier dan ook echt iemand mee aan de slag gaat.

Gerelateerde items

Werkgeluk

Werkgeluk Tegenwoordig een heel hip begrip, maar wat is werk geluk nu eigenlijk? Werkgeluk is meer dan alleen…


Lees meer

Nieuwe vacatures Jeugdzorg!

    Voor een mooie jeugdzorgorganisatie zijn we opzoek naar gemotiveerde professionals die echt het verschil willen maken!…


Lees meer

Bloemen en chocola!

Vandaag werden wij op kantoor blij verrast met chocola en een prachtige bos bloemen. David is deze persoonlijk…


Lees meer

ELBA is sponsor!

  Elba wil ook investeren in onze jeugd en vindt sport heel belangrijk. 1 team 1 taak! #togethereveryoneachievesmore#hcbaarle#sponsor#youngathletes


Lees meer