Spring naar content

Interview met Chantal Muffels- ZZP Verpleegkundige

‘Toen ik in loondienst was kwam ik echt handjes tekort en nu als zzp’er wil ik dat handje zijn die komt helpen’

Chantal Muffels is MBO-Verpleegkundige en is 30 jaar oud. Ze woont in Beek en Donk. Ze heeft meerdere opdrachten gewerkt via Elba en gaat haar belevenis hierover met ons delen.

Sietse; Hallo Chantal. Hoe ben je bij Elba uitgekomen?

Chantal; Ik ben door Kimberley benaderd op Social Media om een afspraak in te plannen, na deze afspraak had ik er een goed gevoel over en inmiddels ben ik al een jaar aan het werk via Elba. Er is genoeg werk in de zorg maar ik vind het fijn als mensen je hierbij helpen in je zoektocht.

Sietse; Hoe heb je de opdrachten tot nu toe ervaren?

Chantal; Ontzettend goed, Elba stopt niet met zoeken totdat ze een passende opdracht voor je vinden. Ik gaf ook aan toen ik in loondienst was dat ik echt handjes tekortkwam en nu als zzp’er wil ik dat handje zijn die komt helpen, en dat is precies wat Elba nu voor mij heeft waar gemaakt. De opdracht die ik momenteel heb is in het klooster in Oisterwijk en daar heb ik het heel erg naar mijn zin. Als Elba een leuke passende opdracht voor me heeft, dan weten ze me te vinden. Dan merk je dat ze aan je denken, en dat geeft een gevoel van waardering!

Sietse; Wat vind je van het team van Elba?

Chantal; Open, laagdrempelig en je mag ook jezelf zijn. Jezelf zijn in de vorm dat je kunt aangeven wat je wilt en wat niet. Als je een opdracht krijgt en daarop terugkomt, omdat het toch niks voor jou is, dan is dat geen probleem. En wat ik ook heel fijn vind is het contact. Want we weten elkaar te vinden als er vragen zijn en als je toe bent aan iets nieuws. Dan wordt er ook iets mee gedaan.

Sietse; Wat vind je goed van Elba?

Chantal; Het vertrouwen en het laagdrempelige. Elba is niet afstandelijk, want de zorgprofessionals werken en zorgen voor mensen, maar Elba neemt de zorg voor de zorgprofessionals in handen. ‘Echt mensenwerk’ en dat is erg fijn. Elba heeft een goed profiel van de mensen waarmee ze werken, en hierdoor is een plaatsing altijd een match. Hierdoor ontstaat er ook geen werkdruk maar juist werkplezier en dit doet Elba erg goed.

Sietse; Wat valt er te verbeteren aan Elba?

Chantal; Wat mij nou opvalt sinds 2 weken is dat Elba meer actief is op Social media, wat daarvoor wat minder was. Ik ben ervan overtuigd dat je met regelmaat wat op Social media moet plaatsen, want mensen lezen niet meer de krant maar kijken op hun telefoon.

Sietse; Hoelang zou je nog bemiddeld willen blijven?

Chantal; Ik heb weer getekend tot volgend jaar 31 december. De opdrachten bevallen me dusdanig goed dat ik daardoor mijn overeenkomst dus weer heb verlengd.

Sietse; Hoe ervaar je de huidige opdrachtgever waar je zit?

Chantal; Ik vind het klooster een heel leuke werkplek. De nonnen en de collega’s zijn nog steeds blij als ik kom, en dat vind ik het belangrijkst. Want uiteindelijk wil je met plezier naar je werk.

Sietse; Raad je het andere zorgprofessionals aan?

Chantal; Heb ik al gedaan!! En ik zou het bij iedereen die het vraagt ook aanraden. Alleen je moet doen wat goed voelt. Kijk of er een klik is, want dat verschilt per persoon. Maar ik ben zeer tevreden.

Sietse; Waarom beveel je ELBA aan?

Chantal; Ik vind dat Elba een goed tarief hanteert en daar valt ook zeker over te praten. En het laagdrempelige vind ik ook zo fijn. Al bel je 25x op een dag, dan mag dat ook gewoon. Elba heeft ook geduld voor je, want bij aanvang van mijn projecten duurde het wat langer bij het aanleveren van sommige documenten. Dit was dus niet direct een probleem, maar ze waren juist heel geduldig en begripvol. Ook word ik niet behandeld als een nummertje. Ik voel me vooral gewaardeerd en dit geeft mij een steun in de rug als zorgprofessional.

Gerelateerde items

De Flexibele Inzet van ZZP Professionals in de Zomerpiek: Een Win-Win Situatie

De zomer is een tijd van zon, vakantie en ontspanning. Maar voor veel organisaties is het ook een…


Lees meer

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud…


Lees meer