Onze mensen aan het woord: ‘Zo word je opgenomen in de ELBA-ploeg’

Door Karmen Goossens, HBO-Verpleegkundige

Het moment dat je je ongemakkelijk gaat voelen in je baan, dat je niet meer kunt stáán voor wat je wilt leveren en de tranen regelmatig komen opzetten. Zo voelde ik me toen ik mijn LinkedIn-profiel begon op te poetsen. Ik gaf aan ‘open te staan voor een nieuwe uitdaging’ vulde mijn CV aan met de nodige werkervaring.

Niet veel later kreeg ik een berichtje van een recruiter van ELBA. Of zij me eens mocht bellen om mijn wensen door te spreken. Ietwat zenuwachtig heb ik gewacht op het telefoontje, maar dat werd een heel fijn gesprek. Wat voor werk ik nu deed, wat mijn wensen waren voor de toekomst en of ik zin had om een kopje koffie te gaan drinken. Natuurlijk!

Waar ik dan moest zijn? Nou, gewoon ergens tussenin! En zo zat ik in een restaurant met een heerlijke kom cappuccino mijn verhaal te doen. Een open en eerlijk gesprek, waarin we enthousiast werden over elkaar. Eenmaal thuis had ik meteen directeur Elke aan de lijn. Zij was al door de enthousiaste recruiter gebeld en wilde ook even polshoogte nemen. Het was werkelijk een warm bad waarin ik terecht kwam: de ongedwongen sfeer van afspreken, geen kantoorsfeer en vooral: nabijheid en gelijkwaardigheid.

Inmiddels kan ik zeggen dat het me goed bevalt, dat detacheren. Ik roep dan ook regelmatig: Kom maar door met die te gekke opdrachten! En als ik om 10 uur ‘s avond ergens mee zit, kan ik gewoon bellen. Iedereen bij ELBA staat klaar om het werkplezier te bevorderen. Wil je spuien, dan hoort Elke, Jeske of Mariska je verhaal aan. Zit je in een chaotische periode, dan zal Marlies regelmatig een reminder sturen om te zorgen dat je op orde blijft. En zo krijg ik een heleboel waardering van ELBA (en goede arbeidsvoorwaarden, ook niet onbelangrijk!).

Dus: Twijfel je of je huidige werk nog passend is? Kom dan eens voelen hoe warm het bad bij ELBA is. Je zult er niet meer uit willen stappen!

 

Gerelateerde items

STOC, maakt zorg sterker

STOC, maakt zorg sterker Kwaliteit is niet zomaar een woord bij ELBA. Alle zorgprofessionals die wij bemiddelen, zijn…


Lees meer

Welkom terug Jeske

Welkom terug! Yes! Vanaf vandaag is onze collega Jeske Kessels weer terug van haar verlof. Na een heerlijke…


Lees meer

Welkom Julius!

  Mijn naam is Julius Snijders, ik ben 20 jaar oud en deze week gestart met mijn stage…


Lees meer

Sietse

  Nu de laatste week nadert kijk ik  terug op een hele leuke en leerzame periode bij ELBA….


Lees meer