Spring naar content

Onze mensen aan het woord: ‘Zo word je opgenomen in de ELBA-ploeg’

Door Karmen Goossens, HBO-Verpleegkundige

Het moment dat je je ongemakkelijk gaat voelen in je baan, dat je niet meer kunt stáán voor wat je wilt leveren en de tranen regelmatig komen opzetten. Zo voelde ik me toen ik mijn LinkedIn-profiel begon op te poetsen. Ik gaf aan ‘open te staan voor een nieuwe uitdaging’ vulde mijn CV aan met de nodige werkervaring.

Niet veel later kreeg ik een berichtje van een recruiter van ELBA. Of zij me eens mocht bellen om mijn wensen door te spreken. Ietwat zenuwachtig heb ik gewacht op het telefoontje, maar dat werd een heel fijn gesprek. Wat voor werk ik nu deed, wat mijn wensen waren voor de toekomst en of ik zin had om een kopje koffie te gaan drinken. Natuurlijk!

Waar ik dan moest zijn? Nou, gewoon ergens tussenin! En zo zat ik in een restaurant met een heerlijke kom cappuccino mijn verhaal te doen. Een open en eerlijk gesprek, waarin we enthousiast werden over elkaar. Eenmaal thuis had ik meteen directeur Elke aan de lijn. Zij was al door de enthousiaste recruiter gebeld en wilde ook even polshoogte nemen. Het was werkelijk een warm bad waarin ik terecht kwam: de ongedwongen sfeer van afspreken, geen kantoorsfeer en vooral: nabijheid en gelijkwaardigheid.

Inmiddels kan ik zeggen dat het me goed bevalt, dat detacheren. Ik roep dan ook regelmatig: Kom maar door met die te gekke opdrachten! En als ik om 10 uur ‘s avond ergens mee zit, kan ik gewoon bellen. Iedereen bij ELBA staat klaar om het werkplezier te bevorderen. Wil je spuien, dan hoort Elke, Jeske of Mariska je verhaal aan. Zit je in een chaotische periode, dan zal Marlies regelmatig een reminder sturen om te zorgen dat je op orde blijft. En zo krijg ik een heleboel waardering van ELBA (en goede arbeidsvoorwaarden, ook niet onbelangrijk!).

Dus: Twijfel je of je huidige werk nog passend is? Kom dan eens voelen hoe warm het bad bij ELBA is. Je zult er niet meer uit willen stappen!

 

Gerelateerde items

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud…


Lees meer

ELBA familie breid uit!

  Wat een geweldig nieuws! Onze collega Jeske Kessels en haar man zijn trotse ouders geworden van Diek! Van harte…


Lees meer