Onze mensen aan het woord:
‘Warm en persoonlijk’

Door Judith van Haperen, Regieverpleegkundige
Warm en persoonlijk, de woorden die als eerste in mij opkwamen als ik aan ELBA denk.

De keuze voor ELBA was voor mij een grote stap waar ik de tijd voor heb genomen en deze ruimte ook kreeg. Toen ik besloten had over te stappen, was het enthousiasme door de telefoon heen voelbaar. Vervolgens heeft Elke mij in dit hele proces geholpen en gesteund!

Elke heeft het ontzettend druk en ondanks maakt ze tijd vrij als daar behoefte aan is. Ik kan met haar praten over strubbelingen die verder gaan dan werk maar inherent staan met het werk. Ze biedt een luisterend oor. Ze voelt aan wanneer ze haar mening moet geven of juist vragen moet stellen zonder oordeel. Als persoon én als professional word ik gestimuleerd door te gaan, er uit te halen wat er in zit. Deze natuurlijke, menselijke wisselwerking heeft de perfecte balans. Dit is waar in mijn ogen ELBA voor staat.

Iedere ochtend word ik wakker en heb ik zin om te gaan werken. De projecten zijn uitdagend, zorgen ervoor dat ik actief bezig blijf met ontwikkelen en helpen bij de zoektocht wat ik ambieer. Als ik twijfel, zoekende ben of gewoon even een situatie kwijt wil kan ik Jeske of Elke bellen. De twijfel is binnen een paar minuten weg en de complimenten geven mij een warm gevoel. Zo voelt het dus om gewaardeerd te worden. Ze geven mij de vrijheid te ontdekken en te leren van situaties. Door dit vertrouwen en de complimenten durf ik mijn onzekerheid bloot te geven en er mee aan de slag te gaan.

Marlies, heel dankbaar dat zij de structuur behoudt. Zonder haar hulp had ik heel wat minder uren betaald gekregen.

Het team van ELBA staat voor het beste en dat stralen ze uit. Een mooie stimulans voor mij om het beste te geven en een eer om voor ELBA te mogen werken.

Gerelateerde items

STOC, maakt zorg sterker

STOC, maakt zorg sterker Kwaliteit is niet zomaar een woord bij ELBA. Alle zorgprofessionals die wij bemiddelen, zijn…


Lees meer

Welkom terug Jeske

Welkom terug! Yes! Vanaf vandaag is onze collega Jeske Kessels weer terug van haar verlof. Na een heerlijke…


Lees meer

Welkom Julius!

  Mijn naam is Julius Snijders, ik ben 20 jaar oud en deze week gestart met mijn stage…


Lees meer

Sietse

  Nu de laatste week nadert kijk ik  terug op een hele leuke en leerzame periode bij ELBA….


Lees meer