STOC, maakt zorg sterker

STOC, maakt zorg sterker

Kwaliteit is niet zomaar een woord bij ELBA. Alle zorgprofessionals die wij bemiddelen, zijn een kei in hun vak. Scholing speelt daarin een belangrijke rol.

 

Hiervoor werken we samen met Scholings, Trainings- en opleidingscentrum STOC.

Iedere twee jaar dien je als zorgprofessional jezelf opnieuw te scholen op de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen.
Door de scholing ‘Bevoegd- en bekwaamheden’ blijft een zorgprofessional op de hoogte van nieuwe protocollen en ontwikkelingen. Deze kennis is van belang voor het op juiste wijze uitvoeren van je werkzaamheden.

Deze scholing verzorgen we niet alleen voor de professionals die bij ELBA in dienst zijn, maar ook de ZZP-professionals wordt de gelegenheid gegeven om zich hierbij aan te sluiten.

Bij ELBA staan we voor kwalitatief goede zorg, geen wonder dat we deze scholing dan ook verplichten en hier streng op controleren.
Niet alleen de kandidaten die wij in dienst hebben halen dit landelijk erkent certificaat, ook van de ZZP professionals verwachten wij uiteraard dat ze de verplichte training volgen, al dan niet door ons begeleid.

Komt een van onze professionals op een afdeling terecht waar andere vaardigheden nodig zijn? Dan zorgen we samen met STOC voor een maatwerktraject om deze vaardigheden onder de knie te krijgen!

Gerelateerde items

Welkom terug Jeske

Welkom terug! Yes! Vanaf vandaag is onze collega Jeske Kessels weer terug van haar verlof. Na een heerlijke…


Lees meer

Welkom Julius!

  Mijn naam is Julius Snijders, ik ben 20 jaar oud en deze week gestart met mijn stage…


Lees meer

Sietse

  Nu de laatste week nadert kijk ik  terug op een hele leuke en leerzame periode bij ELBA….


Lees meer

Twinning is winning

Nu ik mijzelf een trotse tweelingmama mag noemen en mijn zwangerschapsverlof erop zit, mag ik weer mijn rol…


Lees meer