Spring naar content

STOC, maakt zorg sterker

STOC, maakt zorg sterker

Kwaliteit is niet zomaar een woord bij ELBA. Alle zorgprofessionals die wij bemiddelen, zijn een kei in hun vak. Scholing speelt daarin een belangrijke rol.

 

Hiervoor werken we samen met Scholings, Trainings- en opleidingscentrum STOC.

Iedere twee jaar dien je als zorgprofessional jezelf opnieuw te scholen op de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen.
Door de scholing ‘Bevoegd- en bekwaamheden’ blijft een zorgprofessional op de hoogte van nieuwe protocollen en ontwikkelingen. Deze kennis is van belang voor het op juiste wijze uitvoeren van je werkzaamheden.

Deze scholing verzorgen we niet alleen voor de professionals die bij ELBA in dienst zijn, maar ook de ZZP-professionals wordt de gelegenheid gegeven om zich hierbij aan te sluiten.

Bij ELBA staan we voor kwalitatief goede zorg, geen wonder dat we deze scholing dan ook verplichten en hier streng op controleren.
Niet alleen de kandidaten die wij in dienst hebben halen dit landelijk erkent certificaat, ook van de ZZP professionals verwachten wij uiteraard dat ze de verplichte training volgen, al dan niet door ons begeleid.

Komt een van onze professionals op een afdeling terecht waar andere vaardigheden nodig zijn? Dan zorgen we samen met STOC voor een maatwerktraject om deze vaardigheden onder de knie te krijgen!

Gerelateerde items

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud…


Lees meer

ELBA familie breid uit!

  Wat een geweldig nieuws! Onze collega Jeske Kessels en haar man zijn trotse ouders geworden van Diek! Van harte…


Lees meer