Spring naar content

Succes schuilt ook in samenwerking

We weten bij ELBA waar we goed in zijn, en zeker waarin níet. Het is tenslotte mensenwerk. Succes schuilt óók in samenwerking met de juiste partners. Die hebben we dan ook op verschillende gebieden, waaronder onze communicatie. SCHMUHL helpt ons het merk ELBA te ontwikkelen en uitdragen (zoals hier op social media). Pageking is onze online partner voor onder meer de website.

Beide kijken mee naar de visie van ELBA en voegen hun creativiteit toe. En de strategie om onze doelgroep te raken. Dat vraagt nieuwsgierigheid en betrokkenheid en daarom is samenwerken met partners zo waardevol. Ieder heeft zijn specialisme. We communiceren heel direct met elkaar en denken outside the box. Dat gaat soepel en gemoedelijk, precies zoals we zelf zijn. Open voor nieuwe ideeën, vanuit de kern van ELBA.

Daan van den Eeden (Pageking): “ELBA is zo’n klant waar wij een glimlach van krijgen. Ze gaf ons het vertrouwen om het roer om te gooien en een frisse recruitment site neer te zetten, waarin design en conversie samenkomen. Daarin hebben we elkaar scherp gehouden, met SCHMUHL als een vertrouwde partij voor design en marketing. Ook na de live-gang kijken we naar eventuele verbeteringen en online kansen.”

Anne Marie Scheepers (SCHMUHL): “Het is een feestje om voor ELBA te werken. Er gebeurt ontzettend veel, de ambitie is net zo groot als het enthousiasme. Dat zijn de ingrediënten voor een mooie werkrelatie. ELBA heeft een heel goede naam onder de zorgprofessionals die voor hen werken. De uitdaging is om dat uit te bouwen naar klanten en kandidaten die ELBA nog niet kennen.”

Gerelateerde items

Werkgeluk

Werkgeluk Tegenwoordig een heel hip begrip, maar wat is werk geluk nu eigenlijk? Werkgeluk is meer dan alleen…


Lees meer

Nieuwe vacatures Jeugdzorg!

    Voor een mooie jeugdzorgorganisatie zijn we opzoek naar gemotiveerde professionals die echt het verschil willen maken!…


Lees meer

Bloemen en chocola!

Vandaag werden wij op kantoor blij verrast met chocola en een prachtige bos bloemen. David is deze persoonlijk…


Lees meer

ELBA is sponsor!

  Elba wil ook investeren in onze jeugd en vindt sport heel belangrijk. 1 team 1 taak! #togethereveryoneachievesmore#hcbaarle#sponsor#youngathletes


Lees meer