Succes schuilt ook in samenwerking

We weten bij ELBA waar we goed in zijn, en zeker waarin níet. Het is tenslotte mensenwerk. Succes schuilt óók in samenwerking met de juiste partners. Die hebben we dan ook op verschillende gebieden, waaronder onze communicatie. SCHMUHL helpt ons het merk ELBA te ontwikkelen en uitdragen (zoals hier op social media). Pageking is onze online partner voor onder meer de website.

Beide kijken mee naar de visie van ELBA en voegen hun creativiteit toe. En de strategie om onze doelgroep te raken. Dat vraagt nieuwsgierigheid en betrokkenheid en daarom is samenwerken met partners zo waardevol. Ieder heeft zijn specialisme. We communiceren heel direct met elkaar en denken outside the box. Dat gaat soepel en gemoedelijk, precies zoals we zelf zijn. Open voor nieuwe ideeën, vanuit de kern van ELBA.

Daan van den Eeden (Pageking): “ELBA is zo’n klant waar wij een glimlach van krijgen. Ze gaf ons het vertrouwen om het roer om te gooien en een frisse recruitment site neer te zetten, waarin design en conversie samenkomen. Daarin hebben we elkaar scherp gehouden, met SCHMUHL als een vertrouwde partij voor design en marketing. Ook na de live-gang kijken we naar eventuele verbeteringen en online kansen.”

Anne Marie Scheepers (SCHMUHL): “Het is een feestje om voor ELBA te werken. Er gebeurt ontzettend veel, de ambitie is net zo groot als het enthousiasme. Dat zijn de ingrediënten voor een mooie werkrelatie. ELBA heeft een heel goede naam onder de zorgprofessionals die voor hen werken. De uitdaging is om dat uit te bouwen naar klanten en kandidaten die ELBA nog niet kennen.”

Gerelateerde items

Leuke stageplaats beschikbaar !

  ! WAUW ! Voor ons leuke team in Alphen zijn we opzoek naar een gedreven, enthousiaste en…


Lees meer

Van zoekend naar een nieuwe uitdaging en werkgeluk naar het vinden hiervan als recruiter bij ELBA !

Even terug in de tijd 2009, daar sta je dan met je verse diploma verpleegkunde op zak, nu…


Lees meer

Online hoofdkwartier aangepast

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website. Door slimme aanpassingen hebben wij het zoeken naar vacatures nog…


Lees meer

Sterker dan ooit het nieuwe jaar in!

Nu 2021 alweer op gang komt, kijken wij nog één keer achterom. Want we weten allemaal dat hét…


Lees meer