Spring naar content

Succes schuilt ook in samenwerking

We weten bij ELBA waar we goed in zijn, en zeker waarin níet. Het is tenslotte mensenwerk. Succes schuilt óók in samenwerking met de juiste partners. Die hebben we dan ook op verschillende gebieden, waaronder onze communicatie. SCHMUHL helpt ons het merk ELBA te ontwikkelen en uitdragen (zoals hier op social media). Pageking is onze online partner voor onder meer de website.

Beide kijken mee naar de visie van ELBA en voegen hun creativiteit toe. En de strategie om onze doelgroep te raken. Dat vraagt nieuwsgierigheid en betrokkenheid en daarom is samenwerken met partners zo waardevol. Ieder heeft zijn specialisme. We communiceren heel direct met elkaar en denken outside the box. Dat gaat soepel en gemoedelijk, precies zoals we zelf zijn. Open voor nieuwe ideeën, vanuit de kern van ELBA.

Daan van den Eeden (Pageking): “ELBA is zo’n klant waar wij een glimlach van krijgen. Ze gaf ons het vertrouwen om het roer om te gooien en een frisse recruitment site neer te zetten, waarin design en conversie samenkomen. Daarin hebben we elkaar scherp gehouden, met SCHMUHL als een vertrouwde partij voor design en marketing. Ook na de live-gang kijken we naar eventuele verbeteringen en online kansen.”

Anne Marie Scheepers (SCHMUHL): “Het is een feestje om voor ELBA te werken. Er gebeurt ontzettend veel, de ambitie is net zo groot als het enthousiasme. Dat zijn de ingrediënten voor een mooie werkrelatie. ELBA heeft een heel goede naam onder de zorgprofessionals die voor hen werken. De uitdaging is om dat uit te bouwen naar klanten en kandidaten die ELBA nog niet kennen.”

Gerelateerde items

De Flexibele Inzet van ZZP Professionals in de Zomerpiek: Een Win-Win Situatie

De zomer is een tijd van zon, vakantie en ontspanning. Maar voor veel organisaties is het ook een…


Lees meer

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud…


Lees meer