Spring naar content

Van zoekend naar een nieuwe uitdaging en werkgeluk naar het vinden hiervan als recruiter bij ELBA !

Even terug in de tijd 2009, daar sta je dan met je verse diploma verpleegkunde op zak, nu begint het echte werk denk je, en ja zeker dat is ook zo!

In de eerste jaren van mijn carrière was alles nog een uitdaging, hoe ontwikkel ik mezelf tot een goede zorgprofessional, hoe zorg ik ervoor dat ik een goede kwaliteit van zorg lever aan mijn zorgvragers. Ik begon als verpleegkundige intramuraal, daarna als eerstverantwoordelijk verpleegkundige binnen een geriatrische revalidatie afdeling.

Na een aantal jaar merkte ik dat dit mij niet genoeg uitdaging meer bood dus zocht ik verder en vond ik mijn volgende plek als verpleegkundige binnen een mobiel team. Dat was een tijd waarin ik mezelf veel heb mogen ontwikkelen, veel geleerd en gezien en vooral ook veel mogen samen werken met verschillende disciplines en professionals. Hier heb ik jaren gewerkt tot deze functie ophield, helaas want als je ergens met plezier werkt kun je de hele wereld aan!

Wat nu?! Oh nee, de onzekerheid in het vinden van een nieuwe leuke werkplek. Verschrikkelijk vond ik het. Zorgen over het niet hebben van werk had ik niet [er is meer als genoeg werk in de gezondheidszorg] maar een werkplek vinden die ook bij jou als persoon past is nog niet altijd zo makkelijk. Toch maar even terug naar de geriatrische revalidatie.

En toen de start van mijn volgende avontuur, een berichtje via LinkedIn.
Een recruiter van ELBA vraagt of ik misschien wat meer wil weten over de mogelijkheden die er zijn binnen hun bureau. Ja zeker, waarom niet dacht ik, praten kan nooit kwaad.

Na een open, eerlijk en persoonlijk gesprek was in enthousiast! Werken binnen verschillende opdrachten, verschillende organisaties, verschillende doelgroepen, de ruimte om te ontdekken en te kijken wat echt bij mij past, let’s go!

Niet veel later begon ik aan mijn eerste opdracht. Ik werd ondersteund en begeleid in de gesprekken door medewerkers van ELBA, werd gebeld na mijn eerste werkdag met de vraag of ik goed ben opgevangen en hoe ik het vond. Dit was ik helemaal niet gewend, de persoonlijke communicatie de korte lijntjes, wat fijn om zo te mogen werken.

Na een aantal opdrachten werd gevraagd of ik het leuk zou vinden om als recruiter te komen werken bij ELBA, wauw! Ja zeker wil ik dat, hoe geweldig is het om andere zorgprofessionals te mogen ondersteunen in hun zoektocht naar werkgeluk. Een plek die past bij hen als persoon, een plek waar ze kunnen ontwikkelen, waar ze kansen en uitdaging zien.

Nu werkzaam als recruiter binnen ELBA, een bedrijf waar persoonlijke aandacht, open en eerlijke communicatie en werkplezier hoog in het vaandel staan. Samenwerkend met toppers die ook allemaal uit de zorg komen heb ik mijn uitdaging en werkgeluk opnieuw gevonden!

Mag ik ook jou helpen, bel, app, mail mij en we gaan samen opzoek!

Kimberley Botta
T : 06-18103434
M : kimberley@elbazorg.nl

Gerelateerde items

De Flexibele Inzet van ZZP Professionals in de Zomerpiek: Een Win-Win Situatie

De zomer is een tijd van zon, vakantie en ontspanning. Maar voor veel organisaties is het ook een…


Lees meer

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud…


Lees meer