Spring naar content

Waarom kiest Gysella Visser voor ELBA?

Waarom kiest Gysella voor Elba

2018; een jaar vol veranderingen

Helaas veranderde een leuke werkplek in een nachtmerrie. Elke dag stond ik op met buikpijn; dat wilde ik niet meer. Gelukkig kwam ik na een paar maanden in contact met Elba. Ik kende het bureau niet en had me überhaupt nog nooit verdiept in detachering. Maar meteen voelde ik de klik, het warme gevoel dat je als mens wordt gewaardeerd. Samen hebben we gekeken naar mijn uitdagingen en interesses; die liggen in de psychiatrie. Daarin kon ik aan de slag en al snel merkte ik dat detachering veel leuker is dan een vaste baan. Waarom? Elke werkplek is anders; dat houdt je scherp. Je neemt verschillende technieken mee en probeert ze soms ook ergens anders toe te passen. Je doet veel ervaring op. Ik denk zo: Later heb ik genoeg tijd om mezelf te binden en als ik dat niet wil, dan niet.

Bij Elba nemen ze de tijd voor je, telefonisch of met een kop koffie. Na bijna 2 jaar werk ik nog steeds met veel plezier voor het bedrijf. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, de ene opdracht is leuker dan de andere, maar altijd goed georganiseerd en passend bij mij. Je begrijpt: Ik adviseer iedereen om de overstap naar Elba te overwegen. Zéker als je nog niet precies weet waar je toekomst ligt.

Zoek jij een baan in de zorg? Laat Elba je helpen zoals ze mij hebben geholpen!

Gerelateerde items

Werkgeluk

Werkgeluk Tegenwoordig een heel hip begrip, maar wat is werk geluk nu eigenlijk? Werkgeluk is meer dan alleen…


Lees meer

Nieuwe vacatures Jeugdzorg!

    Voor een mooie jeugdzorgorganisatie zijn we opzoek naar gemotiveerde professionals die echt het verschil willen maken!…


Lees meer

Bloemen en chocola!

Vandaag werden wij op kantoor blij verrast met chocola en een prachtige bos bloemen. David is deze persoonlijk…


Lees meer

ELBA is sponsor!

  Elba wil ook investeren in onze jeugd en vindt sport heel belangrijk. 1 team 1 taak! #togethereveryoneachievesmore#hcbaarle#sponsor#youngathletes


Lees meer