Spring naar content

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud en ik ben vandaag mijn stage begonnen bij Elba Zorg voor de opleiding e-commerce manager, deze volg ik op het Roc in Tilburg.

Mijn krachten zijn nauwkeurig werken, heel gefocust zijn, ik kijk erg kritisch naar mezelf en ik vind goed werk leveren heel belangrijk, ik ben heel erg perfectionistisch dat is ook gelijk een van mijn valkuilen.

 

Ondanks mijn autisme pas ik me gemakkelijk aan.
Ik omschrijf mezelf als kalm, vriendelijk, geduldig, loyaal, strategisch en zeer volhardend. Werkplezier is mijn nummer 1.

Ik hoop bij Elba Zorg meer te leren over website-onderhoud, klantrelaties en het verloop van het verkoopproces. Ook hoop ik veel te leren over hoe de processen binnen het bedrijf verlopen en hoe het is om in een hecht team te werken Ik verwacht dat ik hier mijn sociale vaardigheden beter zal ontwikkelen, want dat is momenteel een van mijn minder sterke punten.
Ik weet nog steeds niet wat ik na mijn studie wil doen voor mijn werk of wat ik verwacht van mijn toekomst, maar ik weet zeker dat ik hier dingen zal leren en vaardigheden zal verbeteren/ontwikkelen die erg nuttig zullen zijn voor mij later.

Gerelateerde items

De Flexibele Inzet van ZZP Professionals in de Zomerpiek: Een Win-Win Situatie

De zomer is een tijd van zon, vakantie en ontspanning. Maar voor veel organisaties is het ook een…


Lees meer

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

ELBA familie breid uit!

  Wat een geweldig nieuws! Onze collega Jeske Kessels en haar man zijn trotse ouders geworden van Diek! Van harte…


Lees meer