Spring naar content

Welkom terug Sietse!

 

Mijn naam is Sietse Bakker, een gedreven en enthousiaste jongen van 19, die als junior-recruiter aan Elba is verbonden.

Vorig jaar heb ik tijdens mijn opleiding tot junior accountmanager mijn eerste stage gelopen bij Elba. Hier heb ik toen veel geleerd, én heb ik kennis gemaakt met de zorg. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb dan ook na wederzijdse tevredenheid besloten om terug te komen en aan de slag te gaan als junior-recruiter bij Elba!

Ik vind het leuk om weer samen te werken met het team, en in mijn nieuwe rol onze zoektocht naar goede zorgprofessionals voort te zetten. Ik zie er dus weer erg naar uit om jullie zorgprofessionals te helpen bij jullie zoektocht naar werkgeluk en u te mogen ontvangen bij ons op kantoor met een kopje koffie.

Staat u open voor een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vooral contact met me op;
Sietse Bakker – 0616351631 – Sietse@elbazorg.nl

 

Gerelateerde items

De Flexibele Inzet van ZZP Professionals in de Zomerpiek: Een Win-Win Situatie

De zomer is een tijd van zon, vakantie en ontspanning. Maar voor veel organisaties is het ook een…


Lees meer

Marlies gaat ELBA verlaten..

Per 1 Januari gaat Marlies ELBA verlaten. Marlies gaat na jaren van trouwe toewijding nu de overgang maken…


Lees meer

ELBA breidt uit als leerbedrijf! Elba staat voor kwaliteit en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jonge…


Lees meer

WELKOM DYLAN!

Mijn naam is Dylan Michielsen en ik heb een lichte vorm van autisme, ik ben 17 jaar oud…


Lees meer