Spring naar content

Welkom terug Sietse!

 

Mijn naam is Sietse Bakker, een gedreven en enthousiaste jongen van 19, die als junior-recruiter aan Elba is verbonden.

Vorig jaar heb ik tijdens mijn opleiding tot junior accountmanager mijn eerste stage gelopen bij Elba. Hier heb ik toen veel geleerd, én heb ik kennis gemaakt met de zorg. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb dan ook na wederzijdse tevredenheid besloten om terug te komen en aan de slag te gaan als junior-recruiter bij Elba!

Ik vind het leuk om weer samen te werken met het team, en in mijn nieuwe rol onze zoektocht naar goede zorgprofessionals voort te zetten. Ik zie er dus weer erg naar uit om jullie zorgprofessionals te helpen bij jullie zoektocht naar werkgeluk en u te mogen ontvangen bij ons op kantoor met een kopje koffie.

Staat u open voor een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vooral contact met me op;
Sietse Bakker – 0616351631 – Sietse@elbazorg.nl

 

Gerelateerde items

Werkgeluk

Werkgeluk Tegenwoordig een heel hip begrip, maar wat is werk geluk nu eigenlijk? Werkgeluk is meer dan alleen…


Lees meer

Nieuwe vacatures Jeugdzorg!

    Voor een mooie jeugdzorgorganisatie zijn we opzoek naar gemotiveerde professionals die echt het verschil willen maken!…


Lees meer

Bloemen en chocola!

Vandaag werden wij op kantoor blij verrast met chocola en een prachtige bos bloemen. David is deze persoonlijk…


Lees meer

ELBA is sponsor!

  Elba wil ook investeren in onze jeugd en vindt sport heel belangrijk. 1 team 1 taak! #togethereveryoneachievesmore#hcbaarle#sponsor#youngathletes


Lees meer