Spring naar content

Banen in de zorg

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? Tijdelijk of vast, verpleegkundig, arts of verzorgende: we gaan samen voor de perfecte match tussen jou en onze opdrachtgevers. ELBA is intermediair in zorgprofessionals en met onze accountmanagers die de zorg door en door kennen zijn wij zeer gespecialiseerd in banen in de zorg.

Waarom zou je kiezen voor ELBA?

Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar potentie en kwaliteiten die niet direct zichtbaar zijn. Deze verborgen en verassende vonken maken ons werk waardevol. Samen zorgen we ervoor dat we jouw unieke kwaliteiten en persoonlijkheid perfect koppelen aan onze opdrachtgevers en dus aan banen in de zorg. Bij ELBA ben je altijd verzekerd van onderstaande kernwaarden:

  • Bij ELBA zijn we altijd open en eerlijk
  • Bij ELBA zien we fijn, zinvol werk als ieders recht
  • Bij ELBA bemiddelen we alleen voor de beste opdrachtgevers

Ben je nog niet overtuigd van de kracht van onze dienstverlening? Of wil je meer weten over ons? Aarzel niet en neem meteen contact met ons op. Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail ons voor een (digitaal) kopje koffie.

Het proces

ELBA zet alles op alles om een mooie match tussen kandidaat en opdrachtgever te realiseren. Wij kennen onze kandidaten door en door en daar profiteren onze opdrachtgevers van. Het sollicitatieproces bij ELBA begint met een zorgvuldige screening op verschillende gebieden zoals motivatie, diploma’s, VOG en referenties. Je zult meerdere gesprekken binnen onze organisatie hebben zodat we precies weten wat we in handen hebben! Ontdek jouw perfecte baan in de zorg bij onze diverse en uiteenlopende opdrachtgevers.

Solliciteren kan altijd

Tussen al die beschikbare banen in de zorg op het web kunnen wij ons voorstellen dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Vul dan het open sollicitatieformulier in. Wij zullen vervolgens binnen ons netwerk op zoek gaan naar de uitdaging die jij zoekt. Zo weten we zeker dat er een perfecte match kan ontstaan. Wij helpen jou verder!