Spring naar content

Bemiddelingsbureau zorg

Tegenwoordig is de arbeidsmarkt voor goede zorgprofessionals erg krap. Toch mag dat geen reden zijn om verkeerde keuzes te maken, om je verwachtingen bij te stellen. ELBA is een bemiddelingsbureau in de zorg in Brabant, zet alles op alles om een mooie match te creëren maar vooral: een duurzame samenwerking.

Jij zorgt, wij doen de rest

Wij als bemiddelingsbureau in de zorg bieden je passende opdrachten en nemen eventuele problemen uit handen zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Jij zorgt, wij doen de rest. Zet jouw mensenkennis, liefdevolle benadering en betrokkenheid in en vind je toekomstige baan bij ELBA!

Bemiddelaar

Bij een sollicitatiegesprek treden wij graag op als bemiddelaar. Mocht het tot een overeenkomst komen, dan verzorgen wij de contracten en het werkgeverschap. Ook tijdens het dienstverband houden wij de vinger aan de pols, onder meer door regelmatige evaluatiegesprekken. Wij werken over de volle breedte van de gezondheidszorg. Zo kunnen wij over de schutting kijken en HR-oplossingen delen met verschillende sectoren. Of het nu gaat om werving, doorstroming of afscheid van zorgprofessionals, ELBA weet waarover het gaat.

Vacatures in de zorg

Bij ons vind je altijd interessante, actuele vacatures in de zorg. Van MBO- tot WO+ niveau. Je kunt gemakkelijk zoeken op regio, werkveld en opleidingsniveau. Heb je interesse in een vacature? Dan kun je direct reageren. Of heb je een vraag over een bepaalde vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Als bemiddelingsbureau in de zorg helpen we je graag.

Open sollicitatie

Ben je je vacature nog niet tegengekomen? Stuur ons dan een open sollicitatie en vul hier jouw gegevens in. Dan gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar geschikte vacatures.