Spring naar content

Detacheringsbureau zorg Brabant

Zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt overwegen veel organisaties samenwerking met een detacheringsbureau. Wij kennen onze kandidaten door en door. En zoeken naar de verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. Bij een sollicitatiegesprek treden wij graag op als bemiddelaar. En komt het tot een overeenkomst, dan verzorgen wij de contracten en het werkgeverschap. Ook tijdens het dienstverband houden wij de vinger aan de pols, onder meer door regelmatige evaluatiegesprekken.

Detacheringsbureau zorg

De arbeidsmarkt voor goede zorgprofessionals is krap. Toch mag dat geen reden zijn om verkeerde keuzes te maken, om je verwachtingen bij te stellen. ELBA, detacheringsbureau in de zorg in Brabant, stelt alles in het werk voor een mooie match en vooral: een duurzame samenwerking.

Dringend op zoek

ELBA helpt je op verschillende manieren. Wij bieden tijdelijke zorgprofessionals aan, verzorgen de werving & selectie van vaste krachten en de bemiddeling van zzp’ers. ELBA is een detacheringsbureau in de zorg wat zich focust op de persoon in plaats van alleen op de competenties. Tijdelijk of vast, arts, verpleegkundige of verzorgende: samen gaan we voor de perfecte match!

Vacatures in de zorg

Door veel aandacht te besteden aan de kandidaat en werkgever, stimuleren we carrières en houden we organisaties op peil. Wij werken over de volle breedte van de gezondheidszorg. Zo kunnen wij als detacheringsbureau in de zorg in Brabant over de schutting kijken en HR-oplossingen delen met verschillende sectoren. Of het nu gaat om werving, doorstroming of afscheid van zorgprofessionals, ELBA weet waarover het gaat.

Nieuwsgierig geworden?

Bij ELBA, hét detacheringsbureau in de zorg in Brabant, vind je altijd interessante, actuele vacatures in de zorg. Van MBO- tot WO+ niveau. Je kunt gemakkelijk zoeken op regio, werkveld en opleidingsniveau. Heb je interesse in een vacature? Dan kun je direct reageren. Ben je je vacature nog niet tegengekomen? Stuur ons dan een open sollicitatie en vul hier jouw gegevens in. Dan gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar geschikte vacatures.