Spring naar content

Intermediair in de zorg

Een onverwachte match, een gedroomde kans, de verlossing van immense werkdruk: Als wij verrassen, dán voegen we waarde toe. Dan zien we het begin van een mooie arbeidsrelatie. ELBA is intermediair in zorgprofessionals. Wij kennen onze kandidaten door en door. En zij weten wat ze kunnen, uit ervaring en liefde voor hun vak. ELBA is écht mensenwerk.

Vakkennis en betrokkenheid

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor tijdelijke, vaste en interim functies binnen de zorg. De functies waarin wij bemiddelen, zijn divers en variëren van uitvoerend tot (senior)managementniveau. Met onze vakkennis, betrokkenheid en creativiteit, dragen wij als zorgintermediair dagelijks bij aan de doelen en ambities van onze zorgprofessionals en opdrachtgevers. Deskundigheid, persoonlijke aandacht en oog voor talent en kwaliteit vormen de grondslag van onze aanpak. Kandidaten kiezen heel bewust voor ELBA, omdat we open en eerlijk zijn voor elkaar. Alleen met oprechte interesse en keihard werken, maken we het verschil. Als wij het in iemand zien zitten, maken we er werk van. Letterlijk en figuurlijk.

Openstaande vacatures

Wij zoeken altijd naar potentie en kwaliteiten, die je misschien niet meteen kunt zien. Dat is wat ons werk zo waardevol maakt, die verborgen vonk. Unieke kwaliteiten en persoonlijkheden die matchen met opdrachtgevers, dáár gaan we voor! Als beide partijen weten waar ze voor staan, denken in oplossingen en kritiek kunnen accepteren, wordt er lekker gewerkt. Zie jij het zitten om via ELBA aan de slag te gaan? Bekijk hier onze vacatures per vakgebied.

Vragen

Zit jouw droomvacature er op dit moment niet tussen? Geen probleem. Als intermediair in de zorg helpen wij jou verder. Jouw toekomst in de zorg begint bij ELBA. Neem contact met ons op.