Spring naar content

Uitzendbureau zorg Noord-Brabant

Aandacht is van levensbelang. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij zijn het uitzendbureau in de zorg in Noord-Brabant wat voor – en achter – haar mensen staat. We begeleiden ze optimaal met de nieuwste technologie zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Want uiteindelijk wordt zorg in zijn ultieme vorm verleend door bijzondere mensen. ELBA stelt alles in het werk voor een mooie match en vooral: een duurzame samenwerking. Wij kennen onze kandidaten door en door. En zoeken naar de verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt.

Jouw toekomst in de zorg begint hier

Wij zoeken altijd naar potentie, naar kwaliteiten die je niet meteen kunt zien. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt, zoals we hierboven al beschreven. Hun unieke kwaliteiten en persoonlijkheid matchen wij met onze opdrachtgevers. Als beiden weten waar ze voor staan, denken in oplossingen en kritiek kunnen accepteren, wordt er goed gewerkt.

Voor de opdrachtgever

Via ELBA huur je veilig en snel zorgprofessionals en facilitaire ondersteuning in. De professionals die wij als uitzendbureau in de zorg aanbieden zijn zeer zorgvuldig gescreend op motivatie, diploma’s, VOG, referenties en hebben meerdere persoonlijke gesprekken gehad binnen ELBA. En indien nodig, investeren wij in een aanvullende opleiding en/of trainingen bij landelijk erkende organisaties.

Vacatures in de zorg

Bij ons uitzendbureau in de zorg vind je altijd interessante, actuele vacatures in de zorg. Van MBO- tot WO+ niveau. Je kunt gemakkelijk zoeken op regio, werkveld en opleidingsniveau. Heb je interesse in een vacature? Dan kun je direct reageren. Of heb je een vraag over een bepaalde vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Als bemiddelingsbureau in de zorg helpen we je graag.

Open sollicitatie

Ben je je vacature nog niet tegengekomen? Stuur ons dan een open sollicitatie en vul hier jouw gegevens in. Dan gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar geschikte vacatures.