Spring naar content

Vacatures in de zorg

Ben je op zoek naar uitdagende vacatures in de zorg en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? ELBA Zorg helpt je graag verder. Wij zijn graag jouw partner bij de zoektocht naar de perfecte vacature in de zorg. Of het nu gaat om tijdelijk of vast of om diverse functies zoals verpleegkundige, verzorgende IG of arts. Wij bemiddelen in allerlei vacatures voor zorgprofessionals en streven naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Kortom, onze professionals staan voor je klaar!

Diverse zorg vacatures

Op onze website vind je diverse vacatures in de zorg. Als zorgintermediair helpen we jou in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging binnen één van de vakgebieden. Dan kun je denken aan:

Wil je liever in een ander vakgebied werken? Geen probleem, onze professionals helpen je graag verder en zoeken mee totdat we de perfecte baan voor je hebben gevonden.

Waarom ELBA Zorg?

Wij zoeken altijd naar potentie, naar kwaliteiten die je niet meteen kunt zien. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. De unieke kwaliteiten en persoonlijkheid van kandidaten matchen wij met onze opdrachtgevers. Als beiden partijen weten waar ze voor staan, denken in oplossingen en kritiek kunnen accepteren, wordt er goed gewerkt. Zo vullen we de openstaande vacatures in de zorg.

Stuur direct jouw sollicitatie

Onze zorg vacatures zijn zo veelzijdig dat het soms lastig kan zijn om te bepalen waar je graag wilt werken. Is dat in de gehandicaptenzorg, de thuiszorg, de psychiatrie? Of ligt jouw passie bij de jeugdzorg? ELBA Zorg biedt veel verschillende soorten zorgvacatures aan. Staat er geen voor je tussen maar wil je wel graag in contact komen? Vul dan een open sollicitatieformulier in. Wij doorlopen jouw CV + motivatie en nemen daarna vrijblijvend contact met je op.