Spring naar content

Vacatures verpleegkundige

Wil jij als verpleegkundige werken en wil je graag hulp bij het vinden van een baan die het best bij jou past? Bij ELBA Zorg vind je een groot aanbod van vacatures voor verpleegkundigen. Als verpleegkundige ondersteun je gehandicapten of mensen die lichamelijk of geestelijk hulpbehoevend zijn. Je wilt graag mensen helpen en je bent klaar om het maximale uit jezelf te halen.

Werken in een spannende en dynamische omgeving?

Door te solliciteren op een vacature als verpleegkundige laat je zien dat je klaar bent om in een spannende en dynamische omgeving te gaan werken. Een verpleegkundige ondersteunt iemand bij het ondergaan van een medische behandeling en zorgt ervoor dat de patiënt tijdens deze behandeling goede verzorging en begeleiding krijgt.

Je kunt rekenen op ELBA Zorg

Als je hebt gereageerd op een of meerdere van onze vacatures voor verpleegkundigen dan kun je rekenen op de ondersteuning van ELBA Zorg. Wij vinden een goede relatie erg belangrijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een groot en relevant netwerk hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen met keihard werken en oprechte interesse het verschil kunnen maken.

Werkgeluk voor iedereen

ELBA Zorg graaft diep in de kwaliteiten van mensen om zo achter de potentie te komen die niet meteen zichtbaar is. Door onze eerlijke en open houding naar elkaar wordt er door onze kandidaten heel bewust voor ons gekozen. Wij streven naar het vinden van de verborgen vonk. Daarnaast vinden wij het werkgeluk van onze mensen ook heel belangrijk.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over het werken als verpleegkundige? Neem dan gerust contact met ons op of reageer op onze vacatures voor verpleegkundige. Heb je aanvullende vragen? Je kunt ook contact opnemen door te bellen naar 013 203 20 19 of door te mailen naar info@elbazorg.nl.