Spring naar content

Vacatures Verzorgende IG

ELBA Zorg heeft een groot aanbod vacatures voor verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg). De kerntaken van een verzorgende IG zijn het verplegen, verzorgen en begeleiden van de cliënt op basis van gemaakte afspraken. Hier vallen bijvoorbeeld controleren, verzorgen en bestellen van de medicatie onder. Wanneer je solliciteert voor een van de verzorgende IG vacatures weet je dat je zorg wilt aanbieden dat is afgestemd op het persoonlijke levenspatroon van jouw patiënt. Daarnaast zou je ook nog te werk kunnen gaan als woonbegeleider.

Verzorgende IG vacatures in diverse vakgebieden

Wil jij werken in diverse vakgebieden? Reageer dan op de vacatures voor verzorgende IG. Jouw patiënten kunnen verschillen van mensen met een beperking en mensen met een chronische ziekte tot ouders met een pasgeboren kind. Dit maakt het werk erg afwisselend. Je kan als verzorgende IG werken in verschillende vakgebieden, zoals:

Werkgeluk voor iedereen

ELBA Zorg zoekt altijd naar potentie en naar kwaliteiten die niet meteen zichtbaar zijn. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. Kandidaten kiezen heel bewust voor ons, door de eerlijke en open houding naar elkaar. Daarnaast streven we voor ultiem werkgeluk voor onze mensen. Dat is een recht voor iedereen.

Neem contact op

Ben jij op zoek naar vacatures voor verzorgende IG of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de onderstaande vacatures en kijk of er een match tussen zit! Heb je andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons team. Dit kan door te bellen naar 013 203 20 19 of door te mailen naar info@elbazorg.nl.