Spring naar content

Vacatures in de zorg in Brabant

Het zijn onzekere tijden en daarom overwegen veel organisaties een samenwerking met een detacheringsbureau om vacatures in de zorg in Brabant op te vullen. ELBA is zo’n detacheringsbureau die haar kandidaten door en door kent. Wij zoeken samen naar de verborgen vonk, dat maakt ons werk waardevol.

Sollicitatieproces

Tijdens een sollicitatiegesprek treden wij op als bemiddelaar. Wij bemiddelen en nemen de wensen van beide partijen in overweging. Mocht het tot een overeenkomst komen en wij kunnen een zorg vacature in Brabant opvullen dan verzorgen wij de contracten en het werkgeverschap. Ook tijdens de periode dat een kandidaat in dienst is, houden wij de vinger aan de pols door terugkerende evaluatiegesprekken.

Waarom kiezen voor ELBA

Door veel aandacht te besteden aan de kandidaat en werkgever, stimuleren we bloeiende carrières in de zorg in Brabant en houden we diverse organisaties op peil. Wij werken over de volle breedte van de gezondheidszorg. Zo kunnen wij als detacheringsbureau over de schutting kijken en HR-oplossingen delen met verschillende sectoren. Dit alles om het opvullen van vacatures in de zorg in Brabant te bevorderen. Of het nu gaat om werving, doorstroming of afscheid van zorgprofessionals, ELBA weet waarover het gaat.

Open sollicitatie

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag weten wat ELBA voor jou kan betekenen? Bij ons vind je altijd interessante, actuele vacatures in de zorg. Van MBO- tot WO+ niveau. Je kunt op onze website gemakkelijk zoeken op regio, werkveld en opleidingsniveau. Heb je interesse in een vacature in de zorg in Brabant? Dan kun je direct reageren! Ben jij jouw droombaan vacature nog niet tegengekomen? Stuur ons dan een open sollicitatie en vul hier jouw gegevens in. Dan gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar geschikte vacatures! Wij helpen jou verder.