Spring naar content

ZZP

Overige zorgfuncties

Op deze pagina vind je alle overige zorgfuncties die wij bij Elba aanbieden. Wil jij graag in de zorg werken? Wij bieden verschillende vacatures aan in verschillende takken van de zorg. Denk aan vacatures in de jeugdzorg, de thuiszorg, de gehandicaptenzorg, verpleging en verzorging, maar ook vacatures als psychiatrisch verpleegkundige.

Vacatures in de zorg

In de zorg werk je vanuit je hart. Je verleent zorg aan cliënten die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Je wilt het beste uit jezelf halen en bent klaar voor een ontzettend leuke baan in een spannende, dynamische omgeving. Dus waar wacht je op? Solliciteer direct op deze pagina of bekijk de andere werkvelden. Mocht je vragen hebben of wil je meer weten over een van de vacatures, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan door te bellen naar 013 203 20 19 of door te mailen naar info@elbazorg.nl.

Werkgeluk voor iedereen

Elba kijkt naar de potentie en passie van kandidaten en zoeken we naar kwaliteiten die misschien niet meteen zichtbaar zijn. Die verborgen vonk maakt ons werk waardevol. Kandidaten kiezen heel bewust voor ons, vanwege de eerlijke en open houding. We gaan samen voor ultiem werkgeluk. Want dat is een recht voor iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden, maar weet je nog niet precies in welke branche je wilt werken? Stuur ons dan een open sollicitatie.