Spring naar content

Gehandicaptenzorg

De gehandicaptenzorg is de overkoepelende term voor alle organisaties, diensten en instellingen binnen de gezondheidszorg die als missie de zorg-, hulp- en dienstverlening aan mensen met een functiebeperking hebben. Voor de beste zorginstellingen in Zuid Nederland zoeken wij voortdurend gemotiveerde mensen, die vinden dat de gehandicaptenzorg de leukste sector is om in te werken.

Vacatures gehandicaptenzorg

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de gehandicaptenzorg? Bekijk onze vacatures gehandicaptenzorg op deze pagina. Heb je vragen of wil je graag meer weten over een van de vacatures gehandicaptenzorg? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 013 203 20 19 of door te mailen naar info@elbazorg.nl.

Werkgeluk voor iedereen

Elba zoekt altijd naar potentie en naar kwaliteiten die niet meteen zichtbaar zijn. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. Kandidaten kiezen heel bewust voor ons, door de eerlijke en open houding naar elkaar. Daarnaast streven we voor ultiem werkgeluk voor onze mensen. Dat is een recht voor iedereen. Is de gehandicaptenzorg toch niet helemaal voor jou weggelegd? Of ben je jouw droomvacature nog niet tegengekomen? Stuur ons dan een open sollicitatie en vul op het formulier jouw gegevens in. Wij gaan dan binnen ons netwerk op zoek naar de geschikte vacatures op basis van jouw cv en motivatie.