Vacatures in de Jeugdzorg

Jeugdzorg is een algemene omschrijving voor alle maatschappelijke zorgvoorzieningen voor jeugdigen. Dus alles naast en buiten de directe primaire opvoedingsrelatie van ouders voor hun kinderen. Kinderen hebben moeten kunnen opgroeien in een fijne omgeving zodat ze later als evenwichtige volwassenen volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij. Wij zorgen voor de jeugd.

Vacatures jeugdzorg

Voor de beste zorginstellingen in Zuid Nederland zoeken wij voortdurend gemotiveerde mensen. Elk kind heeft volgens ons het recht op een veilige omgeving om in op te groeien, waarbij de verzorging en opvoeding is afgestemd op zijn of haar ontwikkeling. Jij bent hier een belangrijke schakel in. Lijkt een van onderstaande vacatures in de jeugdzorg iets voor jou en wil je jezelf uitdagen? Solliciteer dan direct. Heb je nog andere vragen over onze vacature in de jeugdzorg? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te bellen naar 013 203 20 19 of door te mailen naar info@elbazorg.nl.

Werkgeluk voor iedereen

Wij zoeken altijd naar potentie en naar kwaliteiten die niet meteen zichtbaar zijn. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. Kandidaten kiezen heel bewust voor ons, door de eerlijke en open houding naar elkaar. Daarnaast streven we voor ultiem werkgeluk voor onze mensen. Dat is een recht voor iedereen. Vind de baan die bij jou past!