Spring naar content

Werken in de ouderenzorg

Verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT) voor ouderen kan zowel gericht zijn op lichamelijke als geestelijke problematiek. Denk aan beperkingen in mobiliteit, een verslechterd geheugen of andere psychische problemen die ontstaan door ouderdom. Wil jij graag werken in de ouderenzorg en ben je benieuwd welke vacatures wij aanbieden voor zorgprofessionals in de verpleegkunde? Bekijk dan hieronder ons actuele vacatureaanbod:

Waarom werken in de ouderenzorg?

De Nederlandse bevolking wordt steeds ouder. Dat betekent dat veel mensen langer gezond zullen blijven, maar ook dat er steeds meer mensen zijn met gezondheidsproblemen door ouderdom. Professionals binnen de ouderenzorg zijn daarom hard nodig. VVT-verpleegkundigen streven er iedere dag naar om de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen te verbeteren.

Vind jouw baan in de VVT

Herken jij jezelf hierin en ligt jouw hart bij de zorg voor ouderen? Doe dan vrijblijvend een online sollicitatie via onderstaande link óf neem contact op met ons team voor meer informatie over onze vacatures. Elba helpt je verder en gaat op zoek naar een baan in de ouderenzorg die bij jou past!