Spring naar content

Werken in de psychiatrie

Verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT) voor ouderen kan zowel gericht zijn op lichamelijke als geestelijke problematiek. Denk aan beperkingen in mobiliteit, een verslechterd geheugen of andere psychische problemen die ontstaan door ouderdom. Wil jij graag werken in de ouderenzorg en ben je benieuwd welke vacatures wij aanbieden voor zorgprofessionals in de verpleegkunde? Bekijk dan hieronder ons actuele vacatureaanbod:

Psychiatrie vacatures

Justitieel Verpleegkundige

Lees meer

Senior verpleegkundige ART – GGZ

Lees meer

Psychiater HIC

Lees meer

Forensisch Verpleegkundige

Lees meer

Gedragswetenschapper

Lees meer

Beeldend vaktherapeut

Lees meer

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Lees meer

GGZ psychiater

Lees meer

Klinisch psycholoog

Lees meer

Gz psycholoog volwassenen

Lees meer

Gz psycholoog revalidatie

Lees meer

Gz psycholoog herstel ondersteunende zorg

Lees meer

Gz psycholoog ambulante polikliniek

Lees meer

Gz psycholoog adolescenten

Lees meer

GZ-Psycholoog

Lees meer

Psychiater – Klinisch herstel

Lees meer

Verpleegkundig specialist – Forensische zorg

Lees meer

GZ- Psycholoog / Forensische psychiatrie

Lees meer

GZ psycholoog

Lees meer

Klinisch Psycholoog – Ouderenzorg

Lees meer

Waarom werken in de psychiatrie?

Psychiatrie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met psychische ziektebeelden en de geestelijke gezondheid in het algemeen. Als professional in de psychiatrie heb je doorgaans te maken met werkzaamheden op zowel somatisch als geestelijk vlak. Dat maakt het complex, maar tegelijkertijd ook heel uitdagend.

Je levert een belangrijke bijdrage in het mentale herstel van jouw patiënten. Denk aan een verbetering van de levenskwaliteit en het zelfstandig leren omgaan met hun psychische problemen. Kortom, als psychiatrisch verpleegkundige heb je een waardevolle taak die bijdraagt aan een mentaal gezonde samenleving. Verpleegkundigen in de psychiatrische zorg streven er iedere dag naar om de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen te verbeteren.

Vacatures in de geestelijke gezondheidszorg

Wil jij graag werken op een afdeling met psychiatrische patiënten en ben je benieuwd welke baan bij jou past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 203 20 19 of te mailen naar info@elbazorg.nl. Wij kijken graag met je mee naar een passende vacature.