Vacatures in de Psychiatrie

Psychiatrie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met psychische ziektebeelden en soms ook wel met de psychische gezondheid in het algemeen. Als professional in de psychiatrie heb je doorgaans te maken met werkzaamheden op zowel somatisch als geestelijk vlak. Dat maakt het complex, maar ook heel fascinerend. Op deze pagina staan al onze vacatures voor psychiatrisch verpleegkundige.

Psychiatrie vacatures

Wil jij graag werken op de afdeling psychiatrie en ben je benieuwd welke vacatures wij aanbieden? Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de psychiatrie. Heb je vragen of wil je graag meer weten over een van de vacatures voor psychiatrisch verpleegkundige? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 203 20 19 of door te mailen naar info@elbazorg.nl.

Werkgeluk voor iedereen

Elba zoekt altijd naar potentie en naar kwaliteiten die niet meteen zichtbaar zijn. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. Kandidaten kiezen heel bewust voor ons, door de eerlijke en open houding naar elkaar. Daarnaast streven we voor ultiem werkgeluk voor onze mensen. Dat is een recht voor iedereen.