Spring naar content

Thuiszorg

Werken in de thuiszorg

Wie in de thuiszorg werkt, biedt praktische hulp, zorg en aandacht voor ouderen. Voor mensen die zelfstandig thuis wonen, maar merken dat de dagelijkse handelingen niet meer zo gemakkelijk gaan. Thuiszorg-medewerkers staan klaar als het niet meer gaat en mantelzorg te zwaar wordt. Wil jij graag in de thuiszorg werken? Wij bieden verschillende vacatures in de thuiszorg aan.

Vacatures thuiszorg

In de thuiszorg werk je vanuit je hart. Je verleent zorg aan cliënten die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de thuiszorg? Bekijk onze vacatures thuiszorg op deze pagina. Mocht je vragen hebben of wil je meer weten over de vacatures, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan door te bellen naar 013 203 20 19 of door te mailen naar info@elbazorg.nl.

Werkgeluk voor iedereen

Elba zoekt naar de potentie en kwaliteiten van kandidaten, die niet altijd  meteen zichtbaar zijn. Die verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. Kandidaten kiezen heel bewust voor ons, vanwege de eerlijke en open houding in ons bedrijf. We gaan samen voor ultiem werkgeluk. Want dat is een recht voor iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden, maar weet je nog niet precies in welke branche je wilt werken? Stuur ons dan een open sollicitatie.