Spring naar content

Verpleging & Verzorging

Verpleging is de zorg die je krijgt omdat je lichamelijk of geestelijk ziek bent of gehandicapt bent. Verpleegkundigen in de zorg streven er iedere dag naar de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen te verbeteren. Je wilt het beste uit jezelf halen en bent klaar voor een ontzettend leuke baan in een spannende, dynamische omgeving.

Vacatures in de zorg

Wil jij graag werken in de zorg en ben je benieuwd welke vacatures voor verpleegkundige wij aanbieden? Bekijk onze vacatures voor verpleegkundige op deze pagina. Heb je vragen of wil je graag meer weten over een van de vacatures? Of zoek je bijvoorbeeld een specifieke vacature voor verzorgende IG en staat deze er op dit moment niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 013 203 20 19 of door te mailen naar info@elbazorg.nl.

Werkgeluk voor iedereen

Elba zoekt altijd naar potentie en naar kwaliteiten die niet meteen zichtbaar zijn. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. Kandidaten kiezen heel bewust voor ons, door de eerlijke en open houding naar elkaar. Daarnaast streven we voor ultiem werkgeluk voor onze mensen. Dat is een recht voor iedereen.