Spring naar content

Op zoek naar een zorgprofessional

De juiste zorgprofessional koppelen aan een specifieke zorgvraag? Dat regelen we. Wij kennen onze kandidaten als geen ander en weten waar zij tot hun recht komen. Dat geldt ook voor jou als opdrachtgever. Letterlijk en figuurlijk geven we antwoord op jouw zorgvragen. Door een compleet beeld te maken van actuele of toekomstige behoeftes, weten we wat er nodig is.

Wij weten wat je in huis haalt

Een overtuigende motivatie, het juiste diploma, de benodigde certificaten, een geldige VOG én betrouwbare referenties. Allemaal zaken die wij nauwkeurig controleren bij de screening van alle zorgprofessionals die wij aanbieden. Elke kandidaat voert gesprekken met meerdere mensen uit ons team, zodat wij hen goed leren kennen – en zij ons.

Wij zorgen ervoor dat onze mensen geschoold blijven in de basishandelingen binnen hun vakgebied. Komt een kandidaat op een afdeling terecht waar andere zorgvaardigheden vereist zijn? Dan zorgt Elba dat deze deel kan nemen aan een cursus om de gevraagde handigheid onder de knie te krijgen.

De bemiddelende rol van Elba

Op het moment dat onze kandidaat interesse toont in een vacature volgen wij hem/haar op de voet. De accountmanager gaat mee op sollicitatiegesprek en let erop dat alle afspraken concreet en duidelijk worden vastgelegd voor alle partijen.

De accountmanager draagt ook zorg voor de opvolging, zodra iemand bij jouw zorginstelling start. Wordt onze kandidaat goed onthaald en begeleidt? Kloppen de inloggegevens? Zijn de benodigde sleutels ontvangen? Is de eerste week goed bevallen? Is de kandidaat ergens onverhoopt tegenaan gelopen?

Gedurende het project houden we de vinger aan de pols. Zo plannen we geregeld een evaluatiegesprek, waarvan de frequentie wordt afgestemd op de wensen van de kandidaat en opdrachtgever. Hierdoor kunnen we tijdig inspelen op veranderende situaties, advies geven, bijsturen én ingrijpen wanneer dat nodig is.

Onze dienstverlening in het kort

Als bemiddelings- en detacheringsbureau helpt Elba jouw zorgorganisatie op verschillende manieren. Wij bieden tijdelijke zorgprofessionals aan, verzorgen de werving en selectie van vaste krachten, maar zetten ons ook in voor de bemiddeling van vakbekwame én betrouwbare zzp’ers. Dit doen we over de volle breedte van de gezondheidszorg.

Liever gisteren dan vandaag goed personeel in huis? Ons uitgebreide netwerk met zzp’ers, waarmee we vaak al tientallen jaren samenwerken, maakt het mogelijk dat we voor praktisch elke zorgvraag een geschikte kandidaat voorhanden hebben. Hoe hoog de nood ook is, Elba weet dat zorg nooit stil mag komen te staan.

Wat zeggen zorginstellingen over Elba?