Spring naar content

Werken als zzp'er in de zorg

Werk jij als zzp’er in de zorg óf zou je dat willen? Elba helpt je graag aan een zelfstandige baan in de zorg die helemaal bij jou past. Welke achtergrond je ook hebt, weinig of juist veel ervaring, van jong tot oud:

wij staan open voor iedereen en elk persoonlijk verhaal dat daarbij hoort. Wij luisteren naar wat jou drijft om in de zorg te werken.
Iedereen met een hart voor de zorg heeft, ongeacht zijn/haar achtergrond, recht op een fijne werkplek. Dat maakt ons werk écht mensenwerk en dat ervaar je direct als je met Elba in gesprek gaat.

Aan de slag bij Elba? Dat gaat als volgt

Als je reeds bent ingeschreven als zzp’er kunnen we meestal gauw van start. Voordat we je in contact brengen met passende opdrachtgevers willen we je wel eerst wat beter leren kennen. Zo kun jij jouw verhaal kwijt en delen wij dat van ons.

Doordat onze accountmanagers en recruiters een achtergrond in de zorg hebben, merk je al snel dat wij begrijpen waarover je praat. We bieden bijvoorbeeld een luisterend oor als je minder goede ervaringen hebt gehad in het verleden en daarom (terecht) bepaalde eisen hebt. Daarnaast zijn wij er ook om advies te geven over mogelijkheden waarover je zelf nog niet had nagedacht.

Alle zorginstellingen waarmee wij samenwerken kunnen met enige regelmaat een bezoekje verwachten van onze accountmanagers. We weten daardoor altijd wat er speelt, hoe een organisatie beweegt, hoe afzonderlijke teams zich ontwikkelen én hoe jij daar als zzp’er wel/niet bij zou passen

Dit mag je van ons verwachten

Wij zorgen ervoor dat jouw papierwerk rondom scholing en andere benodigde certificaten op orde is óf op orde wordt gemaakt. Ook organiseren we periodiek, tegen betaling, cursussen en trainingen om te voldoen aan nieuwe kwaliteitseisen binnen jouw vakgebied.

Eenmaal aan de slag bij een zorgorganisatie? Dan voeren we geregeld evaluatiegesprekken met jou én de betreffende opdrachtgever. Op deze manier blijven we continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Doet er zich onverhoopt een vervelende situatie voor? Dan hebben we inzicht in hoe iets ontstaat en hoe we dit tijdig (en indien nodig samen) kunnen oplossen. Als zelfstandige zorgverlener sta je er bij Elba nooit alleen voor.

hand-shake 1

Uitgebreide kennismaking (on-boarding).

compass 1

Kans om de omgeving te verkennen.

clipboard 1

Eens in de twee weken structureel contact (een vast moment voor terugkoppeling en evaluatie).

place 1

Binnen Elba altijd een vast aanspreekpunt.

_BDF0097 HOMEPAGE 1

Meer weten over onze werkwijze?

Bel ons op 06 18103434 of mail naar kimberley@elbazorg.nl

Ervaringen van onze zzp'ers

“Elba heeft mij erg goed geholpen naar het zoeken van een tijdelijke baan. Ik heb mezelf altijd gehoord gevoeld en ze dachten goed met mij mee. Altijd open en eerlijk. Ze kwam altijd op voor mijn grenzen en er werd erg kundig en professioneel gehandeld. Een super ervaring waar ik in de toekomst zeker weer voor zou kiezen indien nodig.”
– Celeste van Aard

“Ik ben sinds vorig jaar mei in contact gekomen met het Elba team en vanaf dag 1 voelde ik me goed over het feit om hiermee samen te werken als zelfstandige. Ik raad in mijn omgeving daarom veel mensen Elba Zorg aan. Elke is een geweldige onderneemster en dit straalt van haar af. Ze staat altijd voor je klaar, dat maakt voor Elba Zorg werken super fijn! Ik weet het zeker dat ik hier altijd mee verbonden zal blijven en blijf ook daarom voor Elba Zorg werken! Ga zo door Elba team!.”
– Mohamed Oulad Saddik

“Leuke opdrachten die gezocht worden naar mijn eigen wens. Iedereen die ik tot nu toe van Elba gesproken heb, is heel vriendelijk een doet er alles voor om je te helpen. De dames van Elba whatsappen mij regelmatig hoe het met mij gaat.”
– Babette Wildhagen