Spring naar content

Werken in de zorg

Heb jij passie en ambitie om te gaan werken in de zorg? Ben je op dit moment nog aan het studeren of zoekende naar werk in de zorg? Dan ben je bij ELBA aan het juiste adres. Wij bemiddelen allerlei zorgprofessionals. Tijdelijk of vast, verpleegkundige, arts of verzorgende: wij gaan voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever!

Vaardigheden en kwaliteiten

Werken in de zorg vraagt om de juiste vaardigheden en kwaliteiten. Ben jij een mensenmens en zorg jij graag voor anderen? Mooi! Dan ben je al goed op weg. Tijdens werken in de zorg leer je deze kwaliteiten verder uit te breiden en te benutten. Herken jij je in de volgende persoonlijke eigenschappen?

  • Respect
  • Vertrouwen
  • Sociaal
  • Meelevendheid
  • Een hart van goud

Dan nodigen wij je heel graag uit voor een vrijblijvend gesprek!

Veelzijdig

Werken in de zorg is zo veelzijdig dat het soms lastig kan zijn om te bepalen waar je graag wilt werken in de zorg. Is dat in de gehandicaptenzorg, de thuiszorg, de psychiatrie? Of ligt jouw passie bij de jeugdzorg? ELBA biedt veel verschillende soorten zorgvacatures aan. Staat er geen voor je tussen maar wil je wel graag in contact komen? Vul dan een open sollicitatieformulier in. Wij doorlopen jouw CV + motivatie en nemen daarna vrijblijvend contact met je op.

Waarom kies je voor ELBA?

Wij zoeken altijd naar potentie, naar kwaliteiten die je niet meteen kunt zien. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. Hun unieke kwaliteiten en persoonlijkheid matchen wij met onze opdrachtgevers. Als beiden weten waar ze voor staan, denken in oplossingen en kritiek kunnen accepteren, wordt er goed gewerkt. Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan vooral contact met ons op!