Spring naar content

Zorg vacatures in Breda

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg en ben je woonachtig in de omgeving van Breda? Dan ben je op de juiste plek. Bij ELBA komen we graag met je in contact om de perfecte match voor jou te vinden. Je kunt bij ons terecht voor diverse zorg vacatures in Breda. Zo vind je bij ons vacatures in de volgende vakgebieden:

Zit jouw vakgebied er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek naar jouw droombaan.

Zorg vacatures Breda

Onze dienstverlening

Elba is altijd op zoek naar potentie en kwaliteiten die je niet altijd direct kunt zien. De verbogen vonk vinden, dat is wat ons werk zo waardevol maakt. Wij gaan voor het matchen van unieke kwaliteiten en persoonlijkheden met onze opdrachtgevers. Wanneer beide partijen weten waar ze voor staan, denken in oplossen en tegen kritiek kunnen, wordt er lekker gewerkt. Zo zullen wij altijd op zoek gaan voor de perfecte match voor onze zorg vacatures in Breda.

Vakkennis en betrokkenheid

Bij ELBA zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals voor vaste, tijdelijke en interim functies binnen de zorg. De functies waarvoor wij bemiddelen zijn zeer divers, van uitvoerend tot managementfuncties. Door onze vakkennis, betrokkenheid en creativiteit dragen wij dagelijks bij aan het behalen van de doelen en ambities van onze opdrachtgevers en professionals. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en oog voor detail zijn kenmerkend voor onze aanpak. Wij houden van openheid en eerlijkheid en dat is dan ook de reden waarom kandidaten voor ons kiezen.

Open sollicitatie

Bij ons vind je altijd interessante en actuele zorg vacatures in Breda en omgeving. Heb je interesse in één van onze vacatures? Dan kun je eenvoudig direct reageren! Staat jouw droombaan vacature er niet tussen? Vul dan een open sollicitatie in, dan gaan wij voor je aan de slag. Wij gaan binnen ons netwerk op zoek naar een geschikte vacature en helpen jou graag verder.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je nog niet direct solliciteren op één van onze zorg vacatures in Breda? Geen probleem! Je kunt ook contact met ons opnemen om eens vrijblijvend kennis te maken. Wij breiden graag ons netwerk uit en zijn altijd op zoek naar die verborgen vonk. Om die reden komen we graag met jou in contact. Je kunt ons bellen of mailen voor een kopje koffie (ook op afstand).