Spring naar content

Zorg vacatures in Den Hout

Op de website van ELBA vind je altijd de meest actuele zorg vacatures in en rondom Den Hout. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg? Tijdelijk of vast, verpleegkundig, arts of verzorgende: we gaan samen voor de perfecte match tussen jou en onze opdrachtgevers.

Vacatures in de zorg in omgeving Den Hout

Heb jij jouw hart in de zorg liggen en wil je jouw kwaliteiten inzetten voor anderen? Bekijk dan direct onze zorg vacatures in Den Hout. Wij hebben meerdere actuele vacatures in diverse werkvelden zoals:

We komen graag in contact met je als je open staat voor het vinden van jouw droombaan in de zorg.

Kernwaarden van ELBA

Wij zoeken altijd naar potentie en kwaliteiten die niet direct zichtbaar zijn. Deze verborgen en verassende vonken maken ons werk waardevol. Samen zorgen we ervoor dat we jouw unieke kwaliteiten en persoonlijkheid perfect koppelen aan onze opdrachtgevers. Bij ELBA ben je altijd verzekerd van onderstaande kernwaarden:

  • Bij ELBA zien we fijn, zinvol werk als ieders recht
  • Bij ELBA zijn we altijd open en eerlijk
  • Bij ELBA bemiddelen we alleen voor de beste opdrachtgevers

Wil je meer weten over ELBA en wat we voor jou kunnen betekenen? Geen probleem, wij willen altijd ons netwerk uitbreiden op zoek naar de verborgen vonk. Bel of mail ons voor een (digitaal) kopje koffie.

Stuur ons een open sollicitatie

Heb je jouw droombaan nog niet gevonden tussen onze vacatures in de zorg in de buurt van Den Hout? Stuur ons dan een open sollicitatie en vul hier jouw gegevens in. Wij zullen dan direct in ons netwerk op zoek gaan naar de uitdaging die jij zoekt. Zo weten we zeker dat er een perfecte match kan ontstaan. Wij helpen jou verder!