Spring naar content

Zorg vacatures in Dongen

Ben jij op zoek naar zorg vacatures in omgeving Dongen? Dan ben je bij ELBA aan het juiste adres en komen we graag met je in contact. Tijdelijk of vast, arts, verpleegkundige of verzorgende: samen gaan we voor de perfecte match! Door veel aandacht te besteden aan zowel kandidaat als werkgever, stimuleren we carrières en houden we organisaties op peil.

Verrassende vonken zijn het mooist

Wij zoeken altijd naar potentie, naar kwaliteiten die je niet meteen kunt zien. De verborgen vonk, die ons werk waardevol maakt. De unieke kwaliteiten en persoonlijkheid van kandidaten matchen wij met onze opdrachtgevers. Als beiden weten waar ze voor staan, denken in oplossingen en kritiek kunnen accepteren, wordt er goed gewerkt. Zo vullen we die openstaande zorg vacatures in Dongen. Interesse? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Werken in de zorg in omgeving Dongen

Wil jij graag werken met mensen op leeftijd en houd jij van aanpakken? In de sector verpleeghuis en verzorgingshuis werk je met mensen, jong en oud, met verschillende zorgvragen. Zit het er bij jou van nature in om voor anderen te zorgen? Bekijk dan meteen onze zorg vacatures in Dongen. Wie weet zit jouw droombaan erbij! Toch niet helemaal enthousiast over deze sector binnen de gezondheidszorg? Bekijk dan onze andere vakgebieden!

Open sollicitatie

Ben jij nieuwsgierig naar onze zorg vacatures in omgeving Dongen? En wil je graag weten wat ELBA voor jou kan betekenen? Bij ons vind je altijd interessante, actuele vacatures in de zorg. Van MBO- tot WO+ niveau. Je kunt op onze vacaturepagina gemakkelijk zoeken op regio, werkveld en opleidingsniveau. Heb je interesse in onze openstaande zorg vacatures in Dongen en omstreken? Dan kun je direct reageren! Ben jij jouw droombaan vacature nog niet tegengekomen? Stuur ons dan een open sollicitatie en vul jouw gegevens in. Dan gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar geschikte vacatures. Wij helpen jou verder in deze zoektocht, daar zijn wij voor!

Vrijblijvend kopje koffie

Nog geen interesse om meteen te solliciteren op een van onze openstaande zorg vacatures in Dongen? Dat is zeker geen probleem. Wij breiden graag ons netwerk uit om te zoeken naar die verbogen vonk! Daarom komen we alsnog graag met jou in contact. Bel of mail ons voor een (digitaal) kopje koffie!