Spring naar content

Zorg vacatures in Made

Ben je op zoek naar uitdagende zorg vacatures in de omgeving van Made? Dan zit je bij ELBA goed! Wij komen graag met je in contact. Bij ELBA zijn we altijd op zoek naar zorgprofessionals die weten van aanpakken en besteden we veel aandacht aan zowel de kandidaat als werkgever. We zijn altijd op zoek naar de perfecte match. Of dit nu gaat om een tijdelijk of vast contract of om een hele specifieke functie, ELBA helpt je graag in jouw zoektocht naar een uitdagende vacature in de zorg nabij Made.

Kies voor de kracht van ELBA

Wij vullen de vacatures in de zorg nabij Made met veel aandacht. Hierbij kijken we niet alleen naar de kwaliteiten die iedereen kan zien, maar we gaan samen op zoek naar de verborgen vonken. Dit zijn competenties die niet direct zichtbaar zijn, maar wel ons werk waardevol maken. De unieke kwaliteiten en persoonlijkheid brengen wij graag in contact met een van onze opdrachtgevers voor het creëren van de perfecte match. Op moment dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn, kan er goed gewerkt worden. Dat is de kracht van ELBA!

Werken in de zorg

Heb jij een passie voor de zorg en houd je van werken met mensen? In de sector verpleeghuis en verzorgingshuis werk je met diverse zorgvragen van verschillende mensen, jong en oud. Ben jij altijd de persoon die graag anderen wilt verzorgen en helpen? Bekijk dan eens onze zorg vacatures in Made. Wellicht kom je jouw droombaan tegen!

Solliciteer direct

Ben je nieuwsgierig geworden over een van onze vacatures in de zorg nabij Made? Reageer dan direct! Bij ELBA vind je altijd actuele vacatures in de zorg voor elk opleidingsniveau, van MBO- tot WO+ niveau. De vacatures kun je eenvoudig filteren op regio, vakgebied en opleidingsniveau. Zit jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Geen probleem, je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Wij zullen dan onze uiterste best doen om binnen ons netwerk op zoek te gaan naar de uitdaging waar jij op wacht. Wij staan voor je klaar voor uitdagende zorgvacatures in Made en omstreken.