Spring naar content

Zorg vacatures in Oirschot

Op de website van ELBA vind je altijd de meest actuele zorg vacatures in en rondom Oirschot. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg? Tijdelijk of vast, verpleegkundig, arts of verzorgende: we gaan samen voor de perfecte match tussen jou en onze opdrachtgevers.

Vacatures in de zorg in omgeving Oirschot

Heb jij jouw hart in de zorg liggen en wil je jouw kwaliteiten inzetten voor anderen? Bekijk dan direct onze zorg vacatures in Oirschot. Wij hebben meerdere actuele vacatures in diverse werkvelden zoals:

We komen graag in contact met je als je open staat voor het vinden van jouw droombaan in de zorg.

Waarom ELBA?

Wij zoeken altijd naar potentie en kwaliteiten die niet direct zichtbaar zijn. Deze verborgen en verassende vonken maken ons werk waardevol. Samen zorgen we ervoor dat we jouw unieke kwaliteiten en persoonlijkheid perfect koppelen aan onze opdrachtgevers. Bij ELBA ben je altijd verzekerd van onderstaande kernwaarden:

  • Bij ELBA zien we fijn, zinvol werk als ieders recht
  • Bij ELBA zijn we altijd open en eerlijk
  • Bij ELBA bemiddelen we alleen voor de beste opdrachtgevers

Ben je nog niet overtuigd van de kracht van onze dienstverlening? Of wil je meer weten over ons? Geen probleem, wij willen altijd ons netwerk uitbreiden op zoek naar de verborgen vonk. Bel of mail ons voor een (digitaal) kopje koffie.

Solliciteren kan altijd!

Heb je jouw droombaan nog niet gevonden tussen onze vacatures in de zorg in de buurt van Oirschot? Stuur ons dan een open sollicitatie en vul hier jouw gegevens in. Wij zullen dan direct in ons netwerk op zoek gaan naar de uitdaging die jij zoekt. Zo weten we zeker dat er een perfecte match kan ontstaan. Wij helpen jou verder!