Spring naar content

Zorg vacatures in Roosendaal

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg en ben je woonachtig in omgeving Roosendaal? Dan ben je bij Elba aan het juiste adres voor diverse zorg vacatures in Roosendaal. Als zorgintermediair helpen jou om de perfecte match te vinden. Je vindt bij ons interessante en actuele vacatures in de zorg in zeer diverse functies en vakgebieden. Dus ben je toe aan een nieuwe baan in de zorg? ELBA helpt je graag verder!

Onze zorg vacatures

Bij Elba kun je terecht voor uiteenlopende zorg vacatures in Roosendaal en omgeving. Zo vind je bij ons vacatures in de volgende vakgebieden:

Mocht jouw vakgebied er niet tussen staan, dan is dat geen probleem! Wij kunnen je dan ook helpen. Neem contact met ons op en wij gaan aan de slag met het vinden van jouw nieuwe baan.

Waarom zou je kiezen voor ELBA?

Wij zijn altijd op zoek naar potentie en kwaliteit die je niet meteen kunt zien. Dat is wat ons werk zo waardevol maakt, het vinden van die verbogen vonk. Met onze deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en creativiteit gaan wij op aan de slag om de juiste match van kwaliteiten en persoonlijkheden en de juiste opdrachtgever. Zo gaan wij altijd op zoek naar de perfecte match voor onze zorg vacatures in Roosendaal.

Ons specialisme

ELBA is gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals voor zowel vaste, tijdelijke als interim functies. De functies variëren van uitvoerende tot aan management functies. Met onze betrokkenheid en vakkennis dragen wij dagelijks bij aan het behalen van doelen en ambities van professionals en opdrachtgevers. Onze aanpak is kenmerkend door onze persoonlijk aandacht, deskundigheid en oog voor detail. Daarnaast houden wij van openheid en eerlijkheid. Dit is ook een reden waarom kandidaten voor ons kiezen.

Open sollicitatie

Heb je jouw zorg vacature in Roosendaal gevonden? Dan kun je eenvoudig direct reageren! Wanneer jouw droombaan er nog niet tussenstaat kun je bij ons altijd een open sollicitatie sturen. Wanneer jij je sollicitatie hebt opgestuurd gaan wij voor jou aan de slag binnen ons netwerk om jouw droombaan te vinden. Welke zorg functie je ook zoekt, wij helpen je graag verder.

Vrijblijvend koffie drinken?

Ook al ben je nog niet geïnteresseerd in een nieuwe baan of om direct te solliciteren, komen wij alsnog graag met je in contact. Bij Elba Zorg breiden wij graag ons netwerk uit en zijn altijd op zoek naar die verborgen vonk! Dus komen we graag met jou in contact! Maak volledig een vrijblijvende afspraak voor een kopje koffie door ons te bellen of mailen. Ook als je meer informatie wilt over één van de zorg vacatures in Roosendaal kun je contact met ons opnemen!